Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 14 april 2017

Pääsiäisloma!

Kylläpäs tätä pääsiäistä on odoteltu, että pääsee ottamaan vähän rennommin kun tuntuu, että arkisin vaan on kiire koko ajan. Päätetttiin sittenkin jäädä pääsiäisen yli kotiin vaan, ja ottaa ihan rennosti. Ihan kivaa sekin :) Muakin vähän ahdistaa jo tää iso maha niin ei olis ehkä ollut niin kiva sitten reissailla ja mennä, ja vähän olen vainoharhainen muutenkin jos jotain sattuisi :P

Pixu saa nyt kaksi vapaapäivää eilen ja tänään, se on taas tehnyt reippaasti hommia pidemmän aikajakson. Huomisesta maanantaihin vedetään sitten 3 päivän treeniputki taas, sillä sujuu nyt ravisulut tosi hienosti joten niitten treenaamista jatketaan, sekä laukanvaihtojen treenejä ja ajattelin myös pikkuhiljaa aloittaa laukkasulkujen kanssa.Pixun myynti-ilmoituksen löydätte muuten täältä, tehtiin uudempi video viime vloppuna myös, mutta kuten huomaa, mun on jo aika vaikeaa ratsastaa ravia sujuvasti, mutta kyllä ihmeen hyvin olen pystynyt vielä kuitenkin ratsastamaan, kun miettii että enää on alle 3 kk:ta jäljellä laskettuun aikaan!

Omia treenejä olen yrittänyt jotenkuten pitää yllä, youtubesta löysinkin jotain pilatestreenejä mitä voi tehdä, niitä yritän sitten iltaisin vetää yhden ohjelman läpi, ettei nyt ihan rapakuntoon mene :P Ja nyt kun on aikaa pääsiäisen yli niin ajattelin käydä kävelylenkeillä aamusta. Mitä paremmin pitää kehostaan huolta ennen synnytystä jo, sen nopeammin varmasti sitten myös palautuu ja pääsee takaisin normaaliin kuntoon.

Yritän taas pääsiäisen yli päivitellä blogia vähän paremmin, ja jos teillä on jotain tiettyä mistä haluatte lukea niin kommentoikaa ihmeessä tähän alle niin yritän toteuttaa :)

8 kommentarer

 1. Jos joskus tekisit semmosen kuvallisen kertomuksen tärkeimpine muutoksineen hevostesi taipaleesta. Oot tehny niin täsmällistä ja vahvaa työtä kaikken kolmen kanssa, että ois mukava nähdä niistä koosteet. Esim. Jotenkin vuosittaiset etapit tms.
  Ja se kiinnostaa, että millaista hevosta lähdet etsimään kun aika on kypsä.
  Pidäthän meidät ikifanit ajantasalla ruunien myynnin/elämän etenemisessä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuo oli hyvä idea! Pidän teidät totakai ajan tasalla uuden hevosen etsinnässä sitten kun sen aika koittaa :)

   Radera
 2. Voitko myös linkittää sen pilates-ohjelman :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Etsi youtubesta prenatal wokout pilates niin löytyy :)

   Radera
 3. Voisitko tehdä uuden varustepostauksen jossa kerrot lempivarusteesi? Sekä se miten valmistaudut kisoihin mitä tuotteita käytät hevosen kiillotukseen ja varusteisiin? 😊 Tsemppiä loppuraskauteen! 😘

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voin tehdä joo :) kiitos paljon!

   Radera
 4. Käyttäjä jotain tukivyötä ratsastaessa kun voit noin hyvin mennä harkkaraviakin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Käytän joo, kyllä se vähän auttaa ja antaa tukea :)

   Radera