Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 21 april 2017

Kevättä rinnassa!

Oi arvatkaa kuinka mun sisäinen kisaihminen herää eloon kun kevät tulee ja kisakausi lähtee oikeasti käyntiin, seuraan paljon ruotsalaisia blogeja (Nina Rademaekers, Linn Olsson, Lina Dolk, Emelie Brolin..) ja siellä on ihmisillä kisavalmisteluja meneillään ja kisakausi alkanut, mua niiiin huvittais myös päästä kisaamaan tällä kaudella kunnolla ja kyllä tämä on vähän tylsää täältä kotisohvalta seurata muitten menoja :P

Ypäjä Spring Dressage 2016 Hiltonilla < 3 (C) Taru Arola


On tämä kisaelämä vaan niin parasta mitä olla ja voi! Samalla tottakai odotan niin paljon meidän pikkuista ja sen tuloa maailmaan, pakkohan jonkun asian on hetkeksi silloin väistyä. Onneksi aika menee suht nopeasti ja jos kaikki menee nappiin niin pääsen ehkä loppukaudesta vielä kisaamaan :)

Kisamuistoja:

Finnderby -15 (C) Taru Arola

Finnderby (C) Taru Arola

Baltic Cup Estonia -15 (C) Külli Tedre

Helsinki Dresssage Masters ehkä -13? 

Iloinen Zebbe kunniakierroksella Helsingissä 2015

Finnderby -15 

Haukipudas 2015


Omaa ratsastustani olen nyt kyllä vähentänyt jo tosi paljon, ei enää tunnu niin mukavalta ratsastaa niin ajattelin, että parempi sitten vähän ottaa rauhallisemmin. Vielä ei ole sellaista tunnetta, että sattuisi mihinkään, mutta kun ei muutenkaan pysty enää samalla tavalla ratsastaa ja vaikuttaa hevoseen istunnalla niin en tunne, että pystyn mitään kovin hyödyllistä enää tekemään. Jotkut päivät menee vaikka kuinka hyvin ja pystyn istumaan alas ravissakin ilman ongelmaa, mutta sitten on tullut pari päivää kun jo käynti on hankalaa. Eli vähän sen päivän kunnon mukaan menen, jos on epämukava olo niin sitten on turha yrittää. Tänänä ja huomenna on kyllä tarkoitus ratsastaa ainakin vähän, silleen on hyvä kun voi aina juoksuttaa ensin niin hevonen pääsee menemään vähän reippaammin ja vertyy siinä samalla hyvin, ja sitten mä voin selästäpäin tehdä vähän rauhallisemmassa tahdissa asioita, paljon kokoamisia, sivuttaisliikkeitä, siirtymisiä, jne. Käynnissähän voi myös hyvin työskennellä hevosta.

Olen aloittanut kirjoittamaan toivepostausta mun hevosista ja mitä niitten kanssa olen oppinut ja vähän niitten matkasta miten ne ovat kehittyneet jne, joten yritän saada sen tässä pikkuhiljaa valmiiksi teille myös. Lisää ideoita saa heittää! Varustepostaus oli myös toivottu, joten sekin tulossa.

5 kommentarer

 1. Voisitko kirjoittaa jonkun postauksen ruotsiksi? :)

  SvaraRadera
 2. Kyllä tuo tavoitteellinen treenaaminen hevosilla ja kisaaminen on niin mielenkiintoista
  touhua, että hetken sivussa pysyminen vaan lisää motivaatiota treenata :D
  Onneksi tosiaan voi panostaa muunlaiseen nyt eri maltilla, käyntityöskentelystä
  voi ottaa ison vauvamasun kanssa kaiken irti!

  Odotetaan innolla työn alla olevaa postaustasi ja laita Hilton kuulumisia meille myös.

  Mukavaa erilaista kevättä sinne!!

  SvaraRadera
 3. Olisi kivaa kuulla juuri sinusta lisää. Milloin aloit ratsastamaan ja tie siitä näihin päiviin asti. Mikä veti kouluratsastukseen ja miten pääsit kehittymään näinkin pitkälle...

  SvaraRadera
 4. Musta olisi kiva kuulla millä lailla lähtisit maastakäsin tekemään töitä raakileen kanssa. Oma raskaus estää myös ratsastuksen mutta haluaisin uutta hevosta päästä työstämään jollain lailla kehittävästi maastakäsin. Esim tuntuman, tasapainon jne työstäminen. :)

  SvaraRadera
 5. Voisitko suomentaa sen susta tehdyn lehtijutun? :) Olisi muutenkin kiva kuulla kaikkia juttuja raskaudesta ja sun kokemuksia ja mielipiteitä.

  SvaraRadera