Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 30 augusti 2018

Suunnitelmat muuttuivat

Heipä hei, täältä kirjoittelee aikalailla tuore rouva :D oltiin viime viikolla Santorinilla ja mentiin siellä naimisiin < 3 mieletön paikka, mielettömät häät, ja aivan ihana reissu! Jos seuraatte mua instassa olette varmaan jotain kuvia nähneet mutta tässä vielä pari kuvaa :)

Minä ja maailman tärkein ihminen < 3

Musta ranta Kamarissa

Oia

Oia

Oia, maailman ihanin pikku kylä!

Häitä varten oltiin vuokrattu Oiasta Villa mistä oli mieletön näköala ja auringolaskunkin näki kokonaan, ihan maagista!

Viimeisenä päivänä vuokrattiin tämä vene ja kierrettiin saaren eteläosaa.

Pääkaupunki Fira
Käytiin aivan mahtavissa paikoissa ottamassa kuvat seremonian jälkeen. Tässä auringonlaskun aikana, tämäkin kuva vaan kännykällä otettu ja silti siitä tuli näin hieno. En malta odottaa oikeita kuvia!


Pippi sai sitten viikon vähän aktiivilomaa, kaveri kävi sitä ratsastelemassa kyllä pari kertaa mutta hän on esteratsastaja niin vähän eri meiningillä :D Teki Pipille tosi hyvää sillä hän on nyt ollut paljon parempi loman jälkeen. Nyt ovat yhtäkkiä laukanvaihdot sujunut puhtaasti molempiin suuntiin! Jotenkin sain nyt vasemman pohkeen paljon rehellisemmin läpi, tuntuu että Pipin on helpompi taipua molempiin suuntiin nyt.

Nyt otan kyllä vähintään kerran viikossa sellaisen kevyeemmän "laukkapäivän" missä vaan mennään isoa laukkaa ympäri ja pidetään hauskaa. Pikkuhiljaa pitää löytää se tapa, millä Pippi pysyy parhaimmillaan.

Tulevaa viikonloppua olin odottanut niin kovasti, oltiin menossa Ypäjälle maajoukkuekatsastuksiin eli Janne Berghin ja Mike Kohlschmidtin katsastettavaksi, mutta kun meidän tallilla on nyt joku tauti meneillään niin ei päästä lähtemään :( Talli on karanteenissa kunnes selviää mikä tauti kyseessä. Itseäni toki pelottaa tosi paljon, että Pippikin sairastuu, mutta minkäs näille voi. Oireet ovat olleet ymmärtääkseni kuumeilua ja yskää/räkää, mutta lievin oirein ainakin tähän mennessä hevoset pärjänneet. Toivottavasti tämä menee nopsaa ohi eikä olisi mistään vakavasta kyse! Tänään tai huomenna pitäisi koetulosten tulla.
Mittailen Pipiltä kuumetta väh kerran päivässä. Töitä tehdään normaalisti, tänään kuitenkin Pipillä hyvin ansaittu vapaapäivä.


11 kommentarer

  1. Eivätkö nuo oireet sovi päätautiin?😳

    SvaraRadera
  2. Meillä oli yks tamma samanlaisten oireiden kynsissä, mutta onneksi oli vain joku virus ja meni ohi muita tartuttamatta. Tsemppiä, nää on aina tyhmiä :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. No on kyllä, kyllä saa olla niin huolestunu nyt koko ajan et sairastuuko se oma heppa myös😢 toivon kovasti ettei oo mikään vakava tauti! 🙏 meidän tallissa kuitenkin noin 30 hevosta..

      Radera
  3. Paljon onnea tuoreelle avioparille! :)
    Kaunis morsian, upea sulhanen ja mahtavat Santorinin maisemat!!
    <3 <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos💞 voin kyllä suositella Santorinia hienoin paikka missä olen ikinä käynyt! Nimenomaan Oia😊

      Radera
  4. Onnea tuoreelle rouvalle! Katselikinkin jo instasta kuvia ja tuo Santorini on kyllä niin upea paikka! Meidän piti sinne mennä häämatkalle mutta ei sitten ollut sopivia reissuja tarjolla niin jäi menemättä mutta joskus vielä sinne. Toivottavasti selviää pian että mikä tallilla pyörii!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! Joo suosittelen kullä lämpimästi, aivan mieletön paikka! Pe:na tuli koetulokset eikä ole pääntautia,huh! Eikä ne löytänyt muutakaan näytteistä et vissiin joku syysflunssa vaan kun kaikki virukset ei tuloksissa näy. Nytkin vaikuttaa että pois menossa ei ole tullut lisää sairastuneita 😊🙏

      Radera
  5. Paljon onnea naimisiinmenon johdosta! :) Ihana paikka tuo Santorini! Olen ollut siellä itsekin kerran mutta ikää oli jotakuinkin 7v, ja olisi hauska mennä uudestaan näin aikuisena. :)

    SvaraRadera
  6. Menikö tämä kaverisi esteitä Pipin kanssa? Jos meni niin miten sujui ja mitä mieltä Pippi oli tästä?

    SvaraRadera