Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 22 juni 2010

Maria Colliander valmennus Vaasassa


Käytiin Zebben kanssa tänään Collianderin valmennuksessa. Zebben piti vähän keksiä kepposia välillä ja pelleillä <3 ,mutta oli pätkittäin todella kiva ja olin tyytyväinen valmennukseen :) Colliander kiinnitti paljon huomiota istuntaan ja siihen että istuu ryhdikkäästi koko ajan,mikä on mielestäni todella hyvä kun valmentaja keskittyy ratsastajan istuntaan. Tehtiin eniten perustyöskentelyä,mikä sekin on tärkeätä välillä. Zebbe ei halunnut ensin tehdä pohkeenväistöjä lainkaan oikealle mutta sitten kun ymmärsi että se ei ehkä ole niin vaikeeta niin teki ne oikeen hyvin. Oli myös kiva kuulla että hänen mielestään Zebbe on kehittynyt paljon viime vuodesta :) onhan sille tullut lisää voimaa kun viime vuonna se oli vielä NIIN varsa että huhhu. Mutta vielä on pitkä matka edessä, mutta hauska sellainen :) Sen kanssa on nyt niin kiva tehdä töitä vaikka se välillä ei jaksa keskittyä ja pelleilee mutta kun se ei ikinä tee sitä kiusaksi vaan sen mielestä se vaan on niin hauskaa välillä vähän pelleillä. Ja se että minä uskon niin kovasti että Zebbestä vielä tulee isojen luokkien hevonen, se vaan tarvitsee enemmän aikaa kun muut kun se kehittyy niin hitaasti. onneksi meillä on sitä aikaa vaikka kuinka paljon ja maailman paras valmentaja joka auttaa :)

Viikonloppuna lähden mökkeilemään joten Zebbe saa varmaankin parin päivän loman ja saa tarhailla. Ensi viikon alussa muutamme uuteen talliin ja sitten 2.7 pe:na olisi tarkoitus lähteä Siilinjärvelle kisoihin viikonlopuksi.


(kuvat tämän päivän valkasta ja osoitteeseen www.youtube.com/soalba86 yritän ladata videon mistä näkee aika hyvin kun Zebbe välillä protestoi väistöjä :P ei kaiken aina tarvitse olla täydellistä :) )

Oikeen hyvää juhannusta kaikille!!

Sophia & Zebbe

Inga kommentarer

Skicka en kommentar