Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 15 juni 2010

Markon pikavisiitti Vaasassa

Eilen oli siis yhden päivän valmennus Markon silmän alla. Zebbe oli aika kakara siinä alussa kun oli muka niin jännää kun oli muita hevosia ja satoi vettä.. mutta meni pätkittäin oikeen hyvin ja saatiin taas hyviä vinkkejä ja apua miten saada se notkeammaksi. Sen pitää notkistua takajaloista enemmän ja muutenkin taivutuksissa täytyy saada se paljon paremmin läpi. Mutta siinä menee oma aikansa kun se tarvitsee siihen enemmän voimaa ja paljon jumppaa jotta notkistuu. Hyvät harjoitukset joilla jatketaan oli ravissa sulkua ympyrällä (takapää sisälle jotta ulkotakajalka astuu hyvin alle), ratsastaa hevosta isommassa ravissa ja vähän enemmän vapautta jotta se saa tilaa, laukassa vastalaukkaa esim ympyrällä jossa kokoamisia ja eteenratsastusta,sekä taivutusta laukasta poispäin, ja pieniä voltteja jossa laukka kokoo hyvin mutta ei hidastu.

Sain myös äsken tietää kun soitin Saskialle että Zebbellä on Lokakuusta alkaen tallipaikka Finkenin tallilla :) hän oli myös tosi innoissaan että pääsen kisaamaan Wyclef Jonesilla nyt viikonloppuna ( Saskia siis on ratsastanut Jonesia kun se oli nuori, Bundeschampionaatissa sekä nuorten hevosten MM:eissä hyvällä menestyksellä).

Nyt vielä vähän opiskelua sitten lähden salille tehotreeneille,eilen tais lähteä yli 1000kcal ihan vaan siellä salilla ;P

ciao!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar