Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 20 juli 2010

Ei ainuttakaan 6-vuotiasta MM:eihin

Eilen RJL julkaisi MM-valinnat nettisivuillaan ja tällä kertaa Suomea lähtee edustamaan vaan kaksi 5-vuotiasta hevosta, 6-vuotiaista ei yhdelläkään ollut riittäviä kvaalituloksia. Todella harmi juttu, itseäni tietysti harmittaa se että Zebbelle juuri kvaalikisojen aikana iski "burn-out" /yli-kunto, joten molemmat kisat menivät penkin alle.. Mutta mitäs sille voi,hevoset ei ole koneita vaan eläimiä,ja aina ei mene niin kuin haluaa. Mielestäni on hyvä että ei lähetetä ratsukkoja joilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia pärjätä. Kannattaa vain lähettää ratsukkoja jotka antavat positiivisen kuvan Suomen kouluratsastuksesta,ja jos ei satu sellaisia olemaan niin sitten ei lähetetä.

Me ainakin treenataan täysillä kohti seuraavia haasteita,ja pitää sitten pistää seuraavaksi tavoitteeksi "isojen hevosten" MM:ät, siihen nyt vielä menee pari vuotta ennen kuin Sebbe on GP-tasolla mutta aina niitä tavoitteita täytyy olla mitä kohti treenata. Zebbe on ollut todella hyvä nyt kotona treeneissä,ja tekee puhtaita sarjoja joka kolmannella &neljännellä ja piruettiharjoitukset paranee päivä päivältä. Muutenkin voimaa on tullut jo paljon enemmän(varmasti aika paljon laukkakokoamis-harjoitusten kautta) ja ravikin rupeaa olemaan sinnepäin,piaffiakin ja passagea tulee pari askelta. Joten en yhtään ihmettele vaikka ensi kautena jo debytoimme Prix St George-luokissa ;)

Nyt ainakin lähin haaste on ensimmäinen kanki-luokka, sunnuntaina ratsastetaan Vaativa B-luokka Uuden Kaarlepyyn kansallisissa. Ainakin toivotaan niin,Zebbeltä lähti kenkä aika pahasti tänään joten toivon että kengittäjä saa sen huomenna lyötyä kiinni.

Seuraavaan kertaan!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar