Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 4 juli 2010

Huippu viikonloppu Siilinjärvellä!!!


Mainio sää,hyvää seuraa,mainiosti käyttäytyvä nuori hevonen ja hienoja suorituksia oli tämä viikonloppu täynnä. Launtaina ratsastin Zerleonella nuorille hevosille avoimen he B-luokan jossa sijoituimme toiseksi tuloksella 70,227%, sama tulos kun voittajalla. Toinen tuomari oli pistänyt minut ensimmäiseksi yli 74% tuloksella mutta päätuomari vasta kuudenneksi 66 jotain% tuloksella, eli sen takia jäimme sitten toiseksi. Luokassa oli peräti 33 lähtöä joten olin todella todella tyytyväinen! Ratsastin myös avoin kaikille he A-luokan mutta siinä Zerleone ei enää jaksanut,sai silti yli 62% mutta saa vaan todeta että ei kaksi luokkaa vielä Zebbelle.
Sunnuntaina ratsastin vain yhden luokan, FEI esiohjelma poneille. Se on meille vielä liian vaikea ohjelma mutta otin sen harjoituksena vain. Ja tulos olikin mahtava toinen sija ;) 62,89% ja 14 lähtöä. Ihan mahtavaa :)

Seuraavat kisat ovatkin Uuden Kaarlepyyn kansalliset kolmen viikon päästä,siellä kilpailen Wyclef Jonesilla ja Zerleonella. Nyt Zerleonella on tämä viikko taas vähän "lomaa",eli ei treenata täysillä kun reppana on varmaan aika väsynyt tämän todella rankan viikonlopun jälkeen.
Niin ja uudesta tallista sen verran,että viihdytään siellä aivan mainiosti, on ihanaa kun kaikki on niin siistiä ja helpottaa todella paljon kun on kenttä ja maneesi tallin pihassa :)
nyt lähden tästä opiskelemaan,huomenna olisi tentti,kääk :/

// Sophia & Zerleone

Inga kommentarer

Skicka en kommentar