Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 7 november 2011

Collianderin valmennus

Viime viikolla osallistuin molemmilla pojilla Collianderin valmennukseen. Ratsastin Zebbellä perjantaina ja teimme paljon taivutuksia,avoja ja sulkuja sekä voltteja,mikä on Zebbelle ne vaikeammat jutut.. Sen on vieläkin todella vaikea taipua ja en ole vielä itse treenannut taivutuksia melkeen lainkaan, tai jos olen niin oikeen pieniä pätkiä jotta taivutus pysyy korrektina, helposti se pistää pään vinoon vasemmassa taivutuksessa jos tekee liikaa.. Olin oikeen tyytyväinen Zebben ravin laatuun ja sain sen kuitenkin aika hyvin jumpattua noilla taivutuksilla, lisää treeniä vaan niin se rupeaa toimimaan!



 Hiltonilla ratsastin lauantaina ja alkuongelmien jälkeen se liikkui todella hyvin! Se oli perjantaina keksinyt sellaisen jutun että ei suostunut ravaamaan vaan lähti jotain ihme ravi/laukkaa kun yritin tehdä siirtymisiä käynnistä raviin.. sitä se teki heti alusta lauantainakin mutta lopetti aika nopeasti kun tein niin että vein sen takajalkoja ulospäin että sen oli pakko väistäää sisätakajalalla ulkotakajalat yli ja ei pystynyt näin ylläpitää laukkaa vaan oli pakko siirtää raviin. Se teki sitten oikeen hyviä siirtymisiä käynnistä raviin. Sen on välillä vähän vaikea löytää ravin tahti siirtymisessä mutta on fisku poika ja parani koko ajan :)



 Nyt odotamme Arjenia tänne viikonlopuksi ja ratsastan paljon jumppaa tässä alkuviikosta jotta hevoset olisivat mahdollisimman vetreitä sitten viikonlopuksi!

2 kommentarer

  1. http://waldfeevanoveris.blogspot.com/

    Haastan sinut kertomaan 8 uutta asiaa itsestäsi tai Brookesta! Sulla on muuten kiva blogi!

    Terv. Inka ja Keiju

    SvaraRadera
  2. Hups, tarkoitin siis Zebbestä tai Hiltonista ;)

    Inka

    SvaraRadera