Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 25 februari 2012

töitä töitä,töitä vaan lisää..

Tänään herätyskello soi klo 06.00 ja suoraan tallille Markon valmennukseen. Zebbe oli heti alusta paljon parempi tänään ja reagoi paremmin apuihini. Isoin ongelma sen kanssa on saada pohkeet läpi ( aika yleinen ongelma oreilla..), ja sitä me työstettiin eilen ja taivuttamista, kun se ei millään halunnut antaa periksi niin oli tosi tosi tyhmä olo selässä ja tuntui että mikään ei auttanut. Joku asia kuitenkin loksahti vissiin kohdalleen kun tänään oli huomattavasti helpompi vaikuttaa hevoseen. Ravissa tuntui pätkittäin tosi tosi hyvältä, tuntui että oli tosi irtonainen ja läpi koko kropastaan ja varsinkin vasen avo sujui tosi hyvin. Ravisulutkin menee nyt hyvin (niitä olenkin harjoitellut hullun lailla), hassua on se että vasemmalle on nyt helpompi kun oikealle, ja aikaisemminhan asia oli päinvastoin, vasen sulku oli lähes mahdoton. että hyvä näin :)
 Markon valmennuksen jälkeen lähdin suoraan salille ja spinningtunnille, voin sanoa että nyt on aika ihanan väsynyt olo :D iltapäivällä meen hoitamaan Hiltonin ja vähän juoksuttamaan sitä, olen hölkäillyt sen kanssa ravissa pari minuuttia molempiin suuntiin liinassa(siis juoksuttanut) kun keskiviikkona saan jo ruveta ratsastamaan niin vähän yritän nyt jumpata sitä. Pian lähden tästä kaverin luokse joka lupasi auttaa minua tämän blogin ulkonäön kanssa, joten saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi :)
 Huomenna aamulla liikuttamaan hevoset ja sitten lähden poikaystäväni ja hänen perheensä kanssa Vuokattiin laskettelemaan pariksi päiväksi, keskiviikkona kotiin ja silloin muutetaan hevoset uuteen talliin :) hyvää hiihtolomaa kaikille!!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar