Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 12 februari 2012

Arjenin valmennusviikonloppu 11-12.2

Taas kerran huippu valmennus, tehtiin aika paljon siirtymisiä askellajien sisällä ja piruettityöskentelyä tänään, kokoamisia ja neljäsosapiruetit. Zebbe tuntui oikeen hyvältä tänään se vähän "kuoli" pohkeelle lopussa kun varmaan vähän väsyi,mutta oli muuten tosi kiva. Se on nykään niin tasanen ja mukavan olonen niin on oikeen kiva työskennellä sen kanssa :) Pitkän tekstin sijaan saatte 2 videopätkää,toinen ravityöskentelystä ja toinen laukasta, molemmat kuvattiin eilen. 


Niin ja mun uudet saappaat on ihan supermukavat myös hevosen selässä, ihan perfect kotikäyttöön kun ne ovat aika pehmeät :) mutta antavat silti hyvin tukea ratsastuksessa.

2 kommentarer

 1. Hei!

  Kysyisin sulta mielipidettä siihen, mikset käytä kypärää. Mitä jos joku osaamaton ratsastaa päin, hevonen kompastuu tai teet itse virheen? Olisin kiitollinen, jos kommentoit. Ei ole tarkoitus vittuilla. Kysyn ihan kiinnostuksesta. :)

  Itsellä sellainen hevonen, että käytän aina. Aika säpäkkä ja kisoissa saattaa kuumua (esim. hyppii pystyyn.

  Ihana nähdä, että Isabell Werth on suunnannäyttäjä tässä asiassa (http://www.fr-online.de/sport/festhallen-reitturnier-revolution-mit-paisley-ueberzug,1472784,11326094.html)

  SvaraRadera
 2. moi! hyvä kysymys, eikä siihen mitään "järkevää" vastausta ehkä olekkaan,ei varmaan kukaan voi perustella että olisi parempi mennä ilman kypärää kun kypärän kanssa. Itse en käytä Zebben kanssa enää koska mielestäni kypärä on epämukava, ja luotan aika lailla Zebbeen. Tiedän tasan tarkkaan miten se reagoi kaikkeen mahdolliseen. Kerran Saksassa ratsastaja tuli suoraan meidän päälle niin että hänen hevosensa oikeen osui Zebbeen,Zebbe ei tehnyt mitään. Että sen kanssa ei tarvitse hirveesti pelätä sellaista. Ja kotona ratsastan lähes aina yksin maneesissa joten muita osaamattomia ratsastajia ei ole ikinä samaan aikaan.Hiltonin kanssa tosin käytän aina, vaikka sekin on tosi kiltti mutta en tunne sitä niin hyvin että tiedän miten se reagoi kaikkeen ja se on muutenkin aika nuori ja kokematon vielä. Minäkin nostan hattua niille jotka aina käyttävät kypärää, mutta kai se on jokaisen oma asia miten asiat tekee :)

  SvaraRadera