Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 7 februari 2012

EI NÄIN!!!

Olen nyt nähnyt 2 videoa Rathista & Totilaksesta jotka kuvattiin tässä Joulukuun jälkeen, melkeen tulee itku kurkkuun kun näkee mihin tämä pari on menossa :( miksi miksi miksi piti erottaa Edward & Totilas? toivon että Matthias oppisi ratsastamaan hevosta sillä tämä on niin surullista katsottavaa...
Tässä  video Schockemöhlen ori:showsta, voitte itse päätellä...

Huomenna käydään Zebben kanssa kokeilemassa Sulvan maneesin pohjaa kun sinne on laitettu uusi upea pohja! Silloin myös kuvia luvassa ;)

8 kommentarer

 1. Harmi, että mennyt noin. Muistan jossain haastattelussa Edwardin sanoneen, että hevonen on tosi vaikea. Heillä sujui kyllä yhteistyö paljon paremmin, vaikuttaa ettei Totilas ole oikein kotiutunut uuden ratsastajan kanssa :(

  SvaraRadera
 2. kauhean paineissaan toi totilas tossa. miksiköhän?

  SvaraRadera
 3. Videon alussa se meni ei ollut todellakaan hienonnäköistä. Loppuakohden vähän parani, mutta yhteistä säveltä ne eivät löytäneet koko videolla. Miksi muuten se meni välillä pois areenalta? Itse, kun en ymmärrä saksaa.

  SvaraRadera
 4. joo tämä on aika hyvä esimerkki että vaikka olisi kuinka hyvä hevonen tahansa se ei takaa mitään, pitää myös osata ratsastaa ;) siis tottakai Matthias on tosi taitava ratsastaja, mutta ei ilmeisesti vaan sovi Toton kanssa yhteen.. Saksalainen ja hollantilainen ratsastustyyli on oikeasti kun yö ja päivä, joten varmaan senkin takia Sjef Janssen rupeaa Matthiasta valmentamaan olympialaisten jälkeen.. saksalaiset ovat vähän enemmän kovakourasia kun hollantilaiset, huomaa että Matthias on liian kova kädellään kun Totilas heittää kielen kuolaimen yli ja aukoo suuta..
  Anne: niin se meni sen takia ulos koska Totilas heitti kielen kuolaimen yli..... ehkä pahin moka jonka voi kouluradalla tehdä ;P ei mutta mä kyllä säälin Matthiasta sekin on niin nuori ja hirveät paineet silläkin on että ei varmasti ole helppoa.. ja Totilaski tosiaan on varmasti tosi tosi vaikea kun näyttää niin herkältä ja on niin isoliikkeinen ja vahva hevonen..

  SvaraRadera
 5. Ja mä nyt en tarkoita että saksalainen tyyli on huono ja hollantilainen hyvä, molemmissa on hyviä ja huonoja puolia, että älkää ymmärtäkö mua nyt väärin, olen kesällä menossa Saksaan valmentautumaan joten tykkään saksalaisesta ratstyylistä myös ;) ja Arjenhan valmentaa mua säännöllisesti ja on hollantilainen ;P

  SvaraRadera
 6. Kaikki hevoset ei sovi kaikille. Se pitäisi myös rohkeasti myöntää. Tottakai voi löytää treenaamalla yhteisen sävelen, mutta ei aina. Tosi hyvä esimerkki tuo video, ikävä kyllä.

  SvaraRadera
 7. Huhua liikkuu mm. St Georges:n sivuilla että E Galin sponsori olisi ostamassa totilasta :) Kylläkin pelkkä huhu toistaseksi mutta toivossa on hyvä elää. Kiitos vielä kivasta blogista!

  SvaraRadera
 8. juu luin kans, mutta Nicole Werner jo vastasi huhuihin että ei pidä paikkaansa, vaikka Galin uudet Itävaltalaiset sponsorit haluaisivat ostaa Toton Galille takas niin se ei ole myynnissä :/ olis kyllä ihanaa nähdä Gal ja Totilas taas yhdessä mutta se ei taida toteutua :/ kiva kun tykkäät blogistani :)

  SvaraRadera