Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 20 februari 2012

miniloma

Käytiin viikonlopun yli Helsingissä kun Cirez D (Eric Prydz) soitti Cirkuksessa. Oli tosi kiva reissu,shoppailtiin ja tanssittiin, oli kiva päästä vähän pois arikirutiineista.
Hotellilla valmiina Cirez D:n keikkaa varten!

Zebbellä oli vapaapäivä lauantaina ja eilen se juoksutettiin. Tänään ratsastin sen nivelillä pyöreäksi ja annoin sen venyttää laukassa ja ravissa vähän isompia ja pidempiä askelia. Huomenna sitten tehdään kunnolla töitä taas. En lähde heti treenaamaan täysillä vapaapäivän jälkeen vaan haluan saada hevosen ensin hyvin läpiratsastettu ja vasta sitä seuraavana päivänä normaali työ.
 Hilton on ollut tarhassa koko päivät ja ollut kiltisti, sitä kävellytetään n 30 min per pvä myös vielä n viikon verran,sitten saa jo ruveta ratsastamaan ja pikkuhiljaa nostaa työmäärää, aika menee yllättävän nopeasti :) jalkakin on ollut nyt kuiva kun on päässyt ulos.
Hiltonistakin tullut oikea pusupoika <3

 Viikonloppuna Markon valmennusta luvassa, ja vielä ehditään tehdä parit rankat treenit itseksemme Zebben kanssa, piruetit pitää saada toimimaan pikkuhiljaa ja sarjoja harjoitella taas enemmän, ja muutenkin "pätkiä" ohjelmista joita tulemme kisaamaan tällä kaudella.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar