Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 19 augusti 2015

Hullu poni...

Zebbellä on ehkä oikeasti joku uusi uhmaikä meneillään?! tänään se KUSKAS mua maneesissa?! :D Se yhtäkkiä vaan otti ja lähti pitkällä sivulla, sain pysäyttää sen sitten seinään.. oli herralla pikkasen liikaa virtaa kyllä.. En tajua mistä se kaiken energiansa saa? kisojen jälkeen su:na juoksutin sen ennen kun lähdettiin 6 tunniin ajomatkalle Vaasaan, ma:na se maastoili, tiistaina oli vapaapäivä, ja tänään oli sitten kunnon atomipommi!?Ei siinä, hyvä että on virtaa, mutta liikaa on liikaa :D muuten se oli kyllä ihan kiltisti koko ratsastuksen ajan, tosi "varpaillaan" se oli kyllä koko ajan ja olis vaan halunnut räjähtää. Tosi harvoin se kuitenkin mitään tommosta tekee, mutta tänään oli sellainen päivä.. taitaa ne vapaapäivät jäädä nyt vähän vähemmälle hetkeksi ;) Uskon että se mielellään pääsisi hyppäämään joku päivä missä sais vähän purkaa energioita eri tavalla ;)

Hilton oli todella hyvän tuntuinen, se oli todella letkeä ja venytti ylälinjaa tosi hyvin. Tein molemmilla hevosilla vaan aika kevyeen jumpan matalassa muodossa, paljon ympyröitä, kaarevia uria, ja vastalaukkoja. Huomenna varmaan samaa hommaa, lisään ehkä enemmän siirtymisiä ja raviväistöjä mukaan. Zebben kanssa nyt ainakin niitä siirtymisiä enemmän ettei taas lähde käsistä ;)


5 kommentarer

 1. Kipeä? :o toiset reagoi kipuun oudolla kiikuttamisella ja sinkoilulla....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen miettynyt vähän samaa :/....on nimittäin kokemusta. Hevonen rupes sinkoilemaan ja oli varpasillaan, oli hyviä päiviä ja välillä just näitä päiviä. Vein klinikalle ja selvis että hevonen on kipeä ja on kovia kipuja. Ulkoapäin hevonen näytti tosi hyvältä, elik. ei olisi voinut kuvitella että oli niin sairas kun oli.

   Radera
  2. Naiset, please... Tää hevonen on ollut mulla 7 vuotta, se tutkitaan klinikalla 2krt vuodessa, mä tunnen tämän hevosen, se on hyvä asia ja ihan normaalia kun sillä on energiaa, on aina ollut, tulee aina olemaan. Se on hyvä asia että hevonen haluaa liikkua. Sinä päivänä kun tää ei halua enää liikkua tai sen ilmeestä näkee että jstn sattuu, silloin alan huolestua, en siitä kun tänne tulee hassuja kommentteja :p

   Radera
 2. Haahah :D Uhmailua on minunkin hevosella ollut ilmassa, se yrittää kuskata minua aina kun mahdollista ja pöljäilee muutenkin normaalia enemmän. Varsan iloa silmissä :''D Tosin ei 10v ei enään kauhean varsa pitäisi olla, mutta kai osa hevosistakin on ikinuoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mun mielestä on just hyvä että hevosella on vähän pilkettä silmäkulmassa ;) kunhan ne sit välillä osaa keskittyä hommiin ;)

   Radera