Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 12 augusti 2015

Meidän päivä

Nyt kuvat tulee käännetyssä järjestyksessä, toivottavasti ei haittaa, en vissiin osaa käyttää tota puhelimen blogger-appia kauheen hyvin...

Kuitenkin, päiväni alkoi siinä 7-aikoihin, söin aamupalan tallin "yläkerrassa", missä siis asun nyt, jonka jälkeen vein hepat ulos tarhaan, ja lähdin itse seikkailemaan Vantaalle kun auto piti huoltaa. Tämän jälkeen sitten ajelin Jumbon kautta ostamassa itselleni uudet juoksukengät ja vähän ruokaa kämpille, jonka jälkeen vielä ajoin Horzen kautta, mistä ostin uudet valkoiset Roecklin ratsastushanskat, loimivyön,säkillisen pellavaa, MSM purkin, ja hokkeja :P eli tosi tylsiä juttuja. En oikeen löytänyt sitten muuta järkevää tai kivaa tällä kertaa, lompakko kiittää ;)

Sieltä sitten takaisin Rusutjärvelle, missä hepat nautti onnellisena tarhassa joten kävin itse yläkerrassa tekemässä itselleni lounas-salaatin ja surffailin siinä hetken, ennen kun menin sitten hakemaan Hiltonia sisälle, ja käytiin sitten Hiltsun kanssa vähän treenaamassa. Se oli älyttömän kivan tuntuinen laukassa!! Ravissakin se oli tosi kiva, mutta laukka oli ihan fantastisen tuntuista! 

En ratsastanut kauan, "säädin" sitä vaan mun avuille ja tarkistin että piruetit,sarjat, ja sulut toimivat, ja tein parit takaosankäännökset.

Tämän jälkeen Hilton pääsi pesulle, ja sen jälkeen Zebbekin sai tulla tarhasta sisälle. Zebben kanssa käytiin ulkokentällä  juoksuttamassa, oli tarkoitus vaan hölkätä sellasta tosi pientä löysää hölkkäravia, mutta Zebbellä oli muita suunnitelmia.. Se riehui hetken aikaa, pukitteli ja pomppi, mikä onkin ihan hyvä asia, antaa mennä vaan jos huvittaa :) Aika nopeasti se sitten rauhottui ja sain lopuksi tehtyä ne hölkkäravit molempiin suuntiin.

Illalla kävin vielä kävelyttämässä molemmat hepat, ja ne sai siinä samalla myös syödä vähän vihreää. Lopuksi vielä iltaharjaukset ja BoT:it jalkaan ja sitten sainkin sanoa niille jo hyvät yöt :) Pakkasin sitten vielä melkein kaikki tavarat jo traileriin ja pesin saappaat, satulat, ja kanget. Ei tarvitse huomenna sitten sellaista murehtia. 

Hiltonin mä pesin tänään shamppoolla, huomenna pesen Zebben aamulla. Jos vaan löydän mun kuulokkeet niin käyn testaamassa mun uudet juoksukengät aamupäivällä, sitten joskus iltapäivällä lähdetään ajamaan kohti Harjua. Haluan illalla sitten vielä ratsastaa molemmat hevoset kisapaikalla, huippua olis jos sinne nurmelle pääsisi vähän tunnustelemaan, varsinkin Hiltonin kanssa kun en sen kanssa ole ikinä nurmella ratsastanut.

Huomenna sitten lisää raportointia taas :)

iltakävelyllä, Hilton on aika utelias herra ;)Päivällä menossa treenaamaan.
ennen treeniä, Hilton hörisi mulle tänään koko ajan ja tuli heti mun luokse, sillä on vissiin ollut ikävä < 3
Zebbe "kauniina" tarhassa aamupäivällä :P
Aamupalaa tallin yläkerran asunnossa :)

2 kommentarer

  1. Voisi kuvitella, että Hilton liikkuisi hyvin nurmella, jos vaan uskaltaa luottaa pitoon. Mun hevonen ei missään niin hyvin liikukaan kuin kimmoisalla nurmipohjalla, siellä on ihana istua..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo, niin mäkin uskon :) olen Zebbellä aina pitänyt vaan kantahokkeja nurmella, mutta mietin että Hilton ehkä tarvitsee 4 per kenkä että tuntee että pohja pitää, tosiaan olis hyvä päästä illalla sitä testailemaan :) nurmipohjasta mäkin tykkään tosi paljon, zebbe ainakin liikkuu siinä parhaiten :)

      Radera