Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 12 augusti 2015

Kauhajoen kisat 2.8

Käytiin poikien kanssa 3-tason kisoissa kun ne kerrankin oli lähellä kotoa, Kauhajoella. Luokkana oli Vaativa A:0.

Tämän postauksen kaikki kuvat (C) Nelli Peräkorpi. Kiitos kuvista :)

Zebben kanssa otin tämän treenikertana, päätin että nyt ratsastan ne pidätteet läpi, sen on kuunneltava mua eikä saa vaan lähteä juoksemaan suoralla vahvalla kaulalla "karkuun". Nuo 90 asteen piruetit olivat superhyvä juttu Zebbelle myös, ja muutenkin oli hyvä ratsastaa joku ihan toinen ohjelma kuin PSG ja Inter 1, mitkä se osaa ulkoa ja aina ennakoi, varsinkin piruetit, jotka ovatkin menneet nyt kisoissa ihan metsään.

Valitettavasti kisoissa pohja oli todella kova, eikä kumpikaan hevonen siinä oikeen liikkunut. Zebben kanssa sain tehtyä ihan ok:n ohjelman, tuntui kyllä selkään että ei saatu apua joustoon pohjasta, ja kerran se yritti laukassa vähän lähteä alta pois, jolloin otin pidätteen, mihin Zebbe ehkä vähän yllättyi kun mä oikeesti tein jotain sen selässä :P , ja rikkoi raviin :P no mieluummin niinpäin kuin että se nyt oppii siihen että mä en sitä radalla ratsasta.

Zebben kanssa oltiin sitten luokassa toisia, muita rikkeitä ei oikeen tullutkaan sitten. Vähän jäi vaisu olo koko ohjelmaan, mutta toisaalta yritin myös hidastaa meidän tahtia tosi paljon, mikä sekin on ihan hyvä :P

Hilton oli aika vahvan tuntuinen jo verkassa, ja radalla se reppana löi takajalansa kantoon, josta kouluaidat oli tehty. Sen jälkeen se ei kyllä liikkunut ihan hyvin kun oli aika kova kolaus. Onneksi tästä ei jäänyt mitään sen pahempaa jälkeä, mutta toki se vaikutti suoritukseen paljon kun otti lyhyempää askelta toisella takajalalla :/ Hilton oli kuitenkin luokassa neljäs, ja eka ei sijoittunut. Kylmäsin sen takajalat huolella kun tultiin kotiin ja sen jälkeen ei ole mitään oireita ollut, joten selvittiin säikähdyksellä.


Hilton sai hakea Zebben ruusukkeen tällä kertaa :)


Eilen ehdinkin sitten ratsastaa vaan Zebben kun meni niin myöhään, se oli todella virkeä ja tuntui että mun oli tosi hankala ratsastaa vasenta laukkaa (?), mikä on tosi outoa sillä se on aina ollut se helpoin :P toisaalta ihan hyvä että oikea laukka sujui hyvin ja myös ravissa se oli hyvä, yritti jopa ravata liian isoaa ravia välillä :D Tänään juoksutan Zebben vaan kevyeesti ja huomenna sitten kisapaikalla ratsastan sen taas.

Hiltonin ratsastan sitten tänään, se sai pitää vapaapäivänsä eilen, veikkaan että sen kanssa riittää semmoinen 20-30 minuutin ratsastus, ja huomenna kisapaikalla sama juttu. Ihanaa olla taas heppojen kanssa tekemisissä, viikko ilman niitä on liian pitkä aika :D

Inga kommentarer

Skicka en kommentar