Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 20 oktober 2015

Amazona Suecan saappaat vihdoin täällä!

VIHDOIN! Mun unelmasaappaat saapuivat, todella todella pitkän odotuksen jälkeen. Tässä oli sattunut niin, että tilaukseni on hävinnyt heidän tietokone-ohjelmistosta. Saappaathan tehdään Portugalissa, vaikka firma on ruotsalainen, ja omistaja, joka on ottanut tilaukseni vastaan, asuu siis Ruotsissa. Tilaus ei sitten ikinä päässyt Portugaliin asti, kun vasta parisen viikkoa sitten. Sitten sainkin saappaat aika nopeasti, ja saan hienon kompensoinnin, vielä odottelen samanvärisiä jordhpureita ;)
Nämä saappaat ovat todella paljon hienommat livenä kuin mitä kuvissa! Ja nämä istuivat ihan TÄYDELLISESTI jalkaan! Näistähän otetaan varmaan joku 20 eri mittaa jalasta, joten ne todellakin ovat custom made. Tuntuvat ihan kuin toiselta iholta jalassa, vaikka antavatkin hyvin tukea (minä kuitenkin tilasin omani pikkasen pehmeällä ulkopuolella, kun en halua kotikäyttöön mitään kivikovia saappaita. Näitä voi siis tilata vielä kovemmalla ulkopuolella).

Ne ovat nilkasta kapeammat (saman malliset kuin oma jalka), joten niitä "ryppyjä" ei tule samalla tavalla, miten esim minun Petrien saappaissa on, ja niistä tulee aika inhottavia rakkoja jalkaan...Nämä istuivat oikeasti kuin nakitut heti ensimmäisellä kerralla kun ne jalkaan laittoi, ja oli tosi hyvät ratsastaa heti ensimmäisellä kerralla. Joten voin nyt oikeasti lämpimästi suositella näitä saappaita kaikille! Mielestäni hintakaan ei ole mikään paha, laatu on todella korkea, ja saat itse valita just sellaisen väriyhdistelmän kuin haluat. Sitäpaitsi näissä otetaan niin monta mittaa omasta jalasta, joten ne istuvat takuuvarmasti ihan täydellisesti jalkaan. Sekä vasen että oikea jalka mitataan erikseen, kun yleensähän jalat ovat hieman erimittaiset.

Jos haluatte tämmöiset saappaat tilata ( ja näistähän löytyy tosi monta eri malleja ja värivaihtoehtoja) niin mainitkaa minun nimeni niin saatte 10% alennusta! Voin myös auttaa tilaamisessa ellei ruotsi tai englanninkieli ole hyvin hallussa :)

Linkki kotisivuille: Amazona Sueca
10 kommentarer

 1. Aivan täydelliset <3

  SvaraRadera
 2. Näyttää täydellisiltä! Mielelläni kuulisin käyttökokemuksia tovin kuluttua, sillä uudet saappaat olisivat harkinnassa ja nää näyttäisi erittäin hyviltä vaihtoehdolta.

  SvaraRadera
 3. Näyttää täydellisiltä! Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia tovin kuluttua, sillä uudet saappaat ovat harkinnassa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehdottomasti, yritän saada jonkun myös kuvaamaan vielä järkkärikameralla ja kun ratsastan niillä, nyt otin vaan itse kännykkäkuvia saappaista :) jos joku on Ypäjälle menossa kisaamaan tässä kuun vaihteessa niin mua voi ottaa hihasta kiinni niin näytän mielellään näitä saappaita, kun otan ne mukaan :)

   Radera
 4. Apua että on nätit! Harmi että just tuli ostettua saappaat niin ettei varmaan ihan heti ole kyllä tarvetta uusille..

  SvaraRadera
 5. Niin ihanat saappaat! Osaatko sanoa, että miten hevosen jalat pliistrataan? Auttaisi paljon!:)

  SvaraRadera
 6. Paljonko nää maksaa euroissa? :D Voisin harkitakin, mutta vaikuttaa turhan kalliilta ;p Hienot on!

  SvaraRadera
 7. Ovatko nuo sinun saappaasi bia vai bia dressyr mallia? (Ja onko noilla malleilla muuta eroa, kuin kovetettu nahka ulkosyrjällä?)

  SvaraRadera
 8. Ovatko nuo sinun saappaasi bia vai bia dressyr mallia? (Ja onko noilla malleilla muuta eroa, kuin kovetettu nahka ulkosyrjällä?)

  SvaraRadera