Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 21 oktober 2015

Pian on HIHS!

Tälle viikonlopulle on hyvää ohjelmaa tiedossa, luvassa on nimittäin ihan huikea viikonloppu, kun lähdetään parin ystävän kanssa perjantaina Helsinkiin, ja lauantaina ja sunnuntaina olisikin sitten tarkoitus käydä Helsingin jäähallilla seuraamassa Horse Show:ta.

Ihania muistoja viime vuoden Horse Show:sta < 3


Itse odotan eniten Dressage Knock-out kisaa, en ole sellaista ennen livenä nähnyt, joten se tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen. Muutenkin on paljon tuttuja mukana kisaamassa, joten toki heitä on aina kiva seurata, varsinkin kun yleensä on niin että itsekin kisaa, niin silloin ei tuttujen ratoja kauheasti ehdi nähdä.

Kouluratsastajia on mielestäni paljon mielenkiintoisia ratsukkoja, Ruotsista Jeanna ja Peikko toki kiinnostavat, ja sitten Emelie Brolin ja Briman, koska seuraan heidän blogia :) Sitten toki Nipsun ja Solon esitystä odotan todella paljon, kun ne ovat Solon viimeiset kisat. Varmasti tulee olemaan tunteikasta.

Exposta toivon löytäväni jonkun uuden kivan talvitakin itselleni, ehkä uudet ratsastushousut, ja muutenkin jotain kivoja ratsastusvaatteita itselleni. Mun hevosilla on jo niin paljon varusteita että yritän olla niille ostamatta hirveästi mitään :P Ja niin joo, uuden saapaslaukun tarvitsen uusille saappaille ;)

Minut on muuten mahdollista tavata Brewers Streetillä lauantaina siinä illemmalla koulukisojen jälkeen :)2 kommentarer

  1. Vitsit haluun sun kanssa yhteiskuvaan! Pitkään seurannu sun blogia, sekä teidän kehittymistä. Sun ratsastus on ihailtavaa ja täytyy myöntää, että olet mun idoli! 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voi kiitos :) ja tule ihmeessä ottamaan yhteiskuva Breewer Streetille :) mut voi tavata siellä tosiaan lauantaina kouluratsastusnäytösten jälkeen :) ja toki saa muutenkin ottaa hihasta kiinni jos mut näkee muualla siellä!

      Radera