Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 26 oktober 2015

Kohti kauden viimeisiä kisoja!

Viime viikonloppu oli ihan supermahtava, Helsinki Horse Show oli ihan huippu, vaikka tänään on vähän väsynyt ollutkin :)
Itse tykästyin todella paljon Dressage Knock-Out-kisaan, ja vihdoin voitto meni oikeaan osoitteeseen, Nipsulle ja Sololle! Oli ihan mahtavaa että pari sai lopettaa yhteisen kisauransa voittoon. Knock-Out oli todella hauska, toivottavasti tämmöisiä kisoja voisi järjestää myös muuallakin, ja vaikka alemmallakin tasolla kuin GP. Jopa minun esteratsastajaystävä tykkäsi knock-outista ;)

Exposta löysin Spooksin untuvatakin, Equilinen huovan, Kingslandin pintelit, Eskadronin bootsit, ja Roecklin hanskat. Ei mitään kummempia, mutta edes jotain :) Lähdin expooseen sillä asenteella että shoppailen ihan hurjan paljon, mutta en sitten loppujen lopuksi löytänyt niin paljon kuin olisin toivonut :/ Näinhän se yleensä menee, sitten kun ei olisi aikomusta mitään ostaa, niin silloinhan sitä löytää :P

Hilton hierottiin tänään, se on ollut viikonlopun vähän kevyeemmällä liikunnalla kun olin poissa, ja sai vielä tämän päivän pitää vapaata hieronnan takia. Huomenna sitten tehdään perusjumppa aikaisin aamulla, ke ja to tehdään lyhyt mutta tehokas treeni, vähän katson ohjelmapätkiä läpi, ja perjantaina sitten ehkä kevyt hölkkä kun tullaan perille Ypäjälle. 


Ihanaa kun pääsee vielä kisaamaan, on kuitenkin pitkä talvi sitten edessä ;)

7 kommentarer

 1. Hei etkö kisaa talvella ollenkaan jos et niin mikä on syy eikö talvella järjestetä kisoja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kisakausi on noin huhtikuusta lokakuuhun, talvisin ei ole kisoja.

   Radera
 2. Mitkä kankikuolaimet hevosillasi on käytössä? Ja minkä kokoiset? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hiltonilla on 14,5cm, kanki on ihan sellainen perus matalalla kielentilalla oleva, olisko merkki ollut BR, ja sitten kaksiosainen bridong. Zebbellä on Sprengerin HO-kanki, ja kolmipalabridong, sillä on 13,5cm :)

   Radera
 3. Miksi et mee zebbellä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zebbe ei oo ikinä mennyt hyvin Ypäjähallissa, enkä usko että se tulee muuttumaan, ollaan niin monta krt siellä käyty ;)

   Radera
  2. Ehkä sitten viisasta :) olitteko hesassa valkussa?

   Radera