Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 24 november 2015

Odottelen uusia kuvia...

Mua ei nyt oikeen innosta kirjoitella tänne kun tuntuu tylsältä kun on vaan vanhoja kuvia mitä näyttää :P nyt on vaan niin huono tilanne saada joku kuvaamaan, enkä tiedä miten hyviä kuvia nyt edes saa kun ulkona on aina pimeää kun ratsastan (eli maneesissakin toki pimeämpää silloin). Mutta yritän saada tuon ihanan poikaystäväni rehattua kameriamieheksi tallille tässä joku päivä, niin ehkä innostuisin sitten myös kirjoittamaan! Ja saisin vähän uutta videomateriaaliakin tänne.

Hilton on ollut kyllä todella hyvä nyt ratsastaa, se on aika innokas menemään ja olen heti alusta asti saanut hyvän tuntuman siihen. Se tuntuu nyt myös paljon suoremmalta, sen oikea lapa ei karkaa enää samalla tavalla kuten ennen, ja tuntuu muutenkin että koko hevonen on voimistunut paljon, sillä se pysyy paljon paremmin mun luona nyt, eikä tunnu siltä että ohjaan isoa laivaa koko ajan ;) Se tunne katoaa koko ajan enemmän ja enemmän.

viikonlopuksi ollaan lähdössä reissuun niin silloin Hilton pääsee vähän leikkimään estehevosta Tinan kanssa, tekee varmasti hyvää vaihtelua sille :)

Löysin pari kuvaa Eestin reissusta mitä en ole näyttänyt, niin ne saa luvan kelvata nyt tähän postaukseen ;)

Menossa ratsastamaan Hiltonilla ekana iltana 

Olen erittäin hyvä levittämään mun tavaroita kisapaikalla :P Sininen selvästi meidän väri.

Hiltsu-poika maailmalla :)

16 kommentarer

 1. Mukavaa tottakai kuulla että teillä menee hyvin. Enää et tee ihan tavallisen heppaelämän postauksia, huoltoa ja semmosta? Nekin olisi välillä mukavaa luettavaa. Nyt on vaan ratsastusta kaikki?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voin mä toki niistäkin kirjoitella, jos nekin kiinnostavat :)

   Radera
 2. Tämä sun blogi on inspiroinut minua paljon ja ollut yhtenä asiana vaikuttamassa päälajin vaihtoon esteratsastuksesta kouluratsastukseen. Kilpailemme vielä helppo A luokissa, mutta ensi kaudella olisi tarkoitus siirtyä askel ylöspäin. Sinulla on kiinnostava ja innostava tyyli kirjoittaa ja olenkin seurannut blogiasi jo useita vuosia. Erityisesti postaukset hevosen kehittämisestä (voima, notkeus, tasapaino, kokoamisaste jne.) kiinnostavat. Kiitokset ja tsemppiä tähän marraskuun pimeyteen!

  SvaraRadera
 3. Myös mun mielestä sun blogi on tosi innostava. Aloitin itse kilpailemisen tänä vuonna ja ihan hyvin pärjättiin hepan kanssa vaikka Mentiin kun vaan helppoa b:tä ja aata. Ensi vuodesta en vielä tiedä kun ei ole oikein hevosta millä kisaisin. Ratsastuksenopettaja haluaisi että kilpailuun ensi kaudella jo vaikeita luokkia mutta sitten pitäisi olla jo treenikaveri. Mutta kiitos kun bloggaat. Ja hilton on vaan niin hieno!

  SvaraRadera
 4. Kiitos teille molemmille kommenteista! Tuli melkein huono omatunto kun en ole kirjoitellut nyt niin paljon viime aikoina! Yritän nyt kehitellä jotain hauskaa ja kiinnostavaa teille luetgavaksi, ja niitä uusia kuvia ;)

  SvaraRadera
 5. Kovasti kiinnostais kuulla mitrn Zebbellä menee siellä Saksassa?

  SvaraRadera
 6. Olisi kiva myös kuulla Zebben kuulumisia 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zebben kanssa on tehty maastakäsin paljon työskentelyä, mikä on tehnyt sille hyvää, ja muutenkin kaikki sujuu siellä hyvin, Zebbe viihtyy saksassa hyvin ja käyttäytyy kuin herrasmies ;)

   Radera
 7. Olisi huippua saada kuvapostausta ja pohdintaa sun hevosten kehityksestä vuosien varrelta. Miten niiden olemus on muuttunut, millaista niiden kanssa on ollut työskennellä, mitkä on olleet suurimpia haasteita ja onnistumisia niiden kanssa. Ehkä tämmöistä olet ennenkin tehnyt, mutta saata meidät ajantasalle ja ratkaise samalla kuvapulma - näissähän on suotavaa (pakollistakin!) käyttää vanhoja kuvia :) Molemmista hevosista olisi kiva saada oma postauksensa.

  Kiitos ihanan blogin pitämisestä!
  Riina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo sellaisen voisin toteuttaa, mäkin tykkään näistä postauksista :) vaikka olenkin näitä jo tehnyt aikaisemmin ;)

   Radera
 8. Hei! Tuli mieleeni kysyä mitä kouluvöitä käytät hevosillasi/ mitä suosittelet? On meinaan uuden vyön hankinta meneillään.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mattes Crescent, ihan huippu vyö :)

   Radera
 9. Ei välttämättä tarvitse joka postauksessa olla kuvia, ainakaan minun mielestä.

  Zebben kuulumisia, edistymistä tai muuta olisi kiva lukea!

  Tai siitä millainen olet valmentajana, mihin kiinnität huomiota yleensä eniten ja miten joudut korjaamaan ratsukoita.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuosta valmentajajutusta voin ehdottomasti tehdä postauksen! :)

   Radera
 10. Hei!
  Osaisitko kertoa miten saisi jalat pysymään ratsastaessa paikallaan? Itselläni on sellainen ongelma, että oikea jalkani valuu taaksepäin ratsastaessa, tiedätkö miten sen saisi korjattua?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kannattaisi harjoitella ilman jalustimia, ja ehkä ihan liinassa harjoitella istuntaa, saisit keskittyä vaan ja ainoastaan siihen omaan istuntaan. Ole tarkkana ettet purista polvilla/reisillä, se yleensä tekee sen että alapohje heiluu. Yritä päästä oikeen kunnolla istumaan istuinluitten pääälle, lonkat aukia, ja sitten annat jalkojen vaan roikkua ja kevyt tuki jalustimissa :) tsemppiä!

   Radera