Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 1 november 2015

Kausi päätetty ennätyspisteisiin Intterissä!


Kaikista kuvista suuuuuri kiitos Taru Arolalle :)
Nyt on sitten kisakausi 2015 pulkassa. Hilton on ihan huippu, suoritti neljännen Inter 1:sen elämässään, ja tällä kertaa ennätyspistein 63.1% ! Eihän nämä mitään huippupisteitä ole, mutta ne ovat Hiltonille tällä hetkellä kehitystä erittäin hyvät! Senhän ei pitäisi tällä tasolla edes ollenkaan kisata :D


Tämän viikonlopun aikana Hilton on tuntunut yleisesti ottaen paljon vahvemmalta ja vakaammalta kuin mitä se on ollut koskaan ennen näissä luokissa. Se kylläkin jännittyy vielä paikoittain, mutta pystyn ratsastamaan esim voltit, kulmat, avot, sulut, paljon sujuvammin, ja kokonaisuus tuntuu nyt paljon helpommalta. Ei enää tunnu siltä että tämä on Hiltonille todella vaikeeta.

Se kertoo mielestäni aika paljon siitä, kuinka hyvin Hilton on saanut taas voimaa ja kehittynyt lyhyessä ajassa! Viellä meillä on huisin paljon parannettavaa, ja jostain syystä käynti oli todella huono tämän viikonlopun, joka toki vetää kokonaispisteitä paljon alas kun on x2 ja siis me saatiin sekä kootusta että lisätystä käynnistä huonoja numeroita. Hilton yleensä saa aina hyviä numeroita lisätystä käynnistä, koottu käynti voi kyllä olla huono jos se jännittää. Nämäkin varmasti paranee ajan myötä, mutta toki pistän tämän korvan taakse ja harjoitellaan myös käyntiä talven yli ;)Teen vielä oman postauksen tästä kaudesta, mutta en voi kyllä sanoa tätä tarpeeksi monta kertaa; Hilton on ihan ihmeheppa!! Vielä keväällä pohdin kovasti päästäänkö edes va A-luokkia debytoimaan, ja täällä me ollaan kauden lopussa, taskussa voittoja ja sijoituksia Inter-tasolle asti! Nyt on (onneksi) pitkä talvi edessä, ehditään rauhassa kasvattaa Hiltonille enemmän voimaa ja nopeutta, niin toivon, ja uskon, että ensi kaudella pystytään parantamaan tuloksia vielä todella paljon!

4 kommentarer

 1. Onneks olkoon! Kiva päättää kausi näin :)

  SvaraRadera
 2. miks et kisaa zeben kaa

  SvaraRadera
 3. Näin joskus sinut ja Hiltonin starttaamassa ensimmäisiä Va B luokkianne ja menetin jo silloin sydämeni Hiltonille. Olin aivan varma että kyseinen hevonen pääsee vielä pitkälle. Ihmettelin aina että mitä ihmettä oikein selität kun blogissa "vähättelit" Hiltonia ja skeptisesti kirjoitit sen kehityksestä. Nyt kun näitä tuloksia tulee voin omahyväisesti kyräillä ja miettiä täältä kotisohvalta että "mitä minä sanoin" :)

  Teidän kehitystä on kyllä ollut aivan ihana seurata, se onkin syy miksi aina säännöllisesti käyn täällä lukemassa!

  SvaraRadera
 4. Mihis zebbe on jäänyt kun hehkutat kokoajan vaan hiltonia ja kisaat vaan hänellä viimoiset kisat?

  SvaraRadera