Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 28 november 2015

Viikonloppuja!

Hilton jatkaa kehitystä eteenpäin, tuntuu että se kehittyy ja paranee päivä päivältä. Nyt olen tosiaan pitänyt pääpainon niissä suluissa ja avoissa, ja siinä että saan lavat hallintaan, ja alkuverkassa teen paljon siirtymisiä missä haluan saada sen todella nopeaksi takajaloistaan ja mahdollisimman reaktiiviseksi mun jalalle. Pitää kyllä todeta, että se mikä Hiltonissa on niin hyvää, on se että sen pystyy muokkaamaan just sellaiseksi kuin sen haluaa. 

Nämä kuvat ovat helmikuulta -15, mä niiiin haluan nyt jotain uusia kuvia! ens viikonloppuna pakko saada tälle asialle jotain tehtyä :P
Sehän osaa olla todella hidas ja tahmea, mutta treenin kautta olen nyt saanut sen todella nopeaksi ja melkeen jopa vähän kuumaksi välillä! Piaffea olen harjoitellut pikkasen, ja nyt viimeksi pystyin torstaina ilman raippaa pyytämään sen piaffiin jo! Vielä tulee vaan pari askelta hyvää piaffia, ja sitten se vähän menee solmuun ja menettää tahdin, mutta tämäkin on pitkä prosessi, hitaasti mutta varmasti edetään. Tässä vaiheessa taputan ja kiitän sitä heti kun se on polkenut pari askelta hyvin, ja yritän nyt aika usein ottaa tämän piaffin mukaan treeniin, mutta niin että teen sen vaan jonkun muun liikkeen välissä pari askelta, ja jatkan sitten heti toiseen harjoitukseen, eli en harjoittele piaffia tosi pitkiä pätkiä, vaan heitän sen sinne sun tänne lyhyissä osissa, ettei siitä tule mitään juttua, ja ettei se tunnu Hiltonille vaikealta :)

Tänää ja huomenna Hilton saa leikkiä tosiaan Tinan kanssa esteheppaa, ja ensi viikolla jatketaan taas koulutreenejä :)4 kommentarer

 1. H on niin hieno! <3 Kehittynyt valtavasti tässä ajassa mitä olet blogia kirjoittanut! Varmasti pääsette vielä pitkälle:)

  SvaraRadera
 2. Hei! Mitä Zebbelle kuuluu Saksaan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvää kuuluu :) siellä se treenailee :)

   Radera