Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 29 januari 2017

Kohti uutta viikkoa!Cia kävi taas kuvaamassa mua ja Pixua kun treenattiin torstaina. Pixu on ollut niin superhyvä nyt niin pitkään mutta nyt on taas tullut pieni taantuma, en tiedä jäikö tiistaista päälle jännittyneisyys vai onko taas joku kiima tulossa vai mikä, mutta se oli jotenkin taas stressaantunut eikä tajunnut kantaa sitä etuosaansa ja nostaa selkää kun pyysin pohkeilla sitä ylös, vaan nyt oli vähän mennyt takaisin vanhaan systeemiin missä meni pohkeesta vaan enemmän etukenoon ja makaamaan lavoille ja kädelle, jonka seurauksena menettää tasapainon hieman. 

Pätkittäin kuitenkin oli ihan hyvä, enää ei tule täyttä epätoivon tunnetta mitä vielä saattoi pari kk:tta sitten tulla :D Nyt Pixu sai kuitenkin pari päivää palautua ja kävi la-su metsälenkeillä, huomenna juoksutan ja sitten tiistaina katsotaan taas miltä tuntuu selästäpäin. Pixun kanssa parempi ehkä ottaa pari askelta taaksepäin kun huomaa, että sillä vähän menee taas ylikierroksille, ja sitten yrittää uudestaan parin päivän päästä.

Meillä on sitten valmennukset ke-to Hiltonin kanssa, Pixun kanssa osallistun tällä kertaa vain torstaina.

Eilen lähdin sitten Ypäjälle ja tänään päivä vierähti sitten nuoria hevosia katsellessa. Ihan mielenkiintoista oli kuunnella mitä Faurie hevosista piti, toivon mukaan olen itse vähän myös tässä viisastunut, että mitä on hyvä huomioida nuoressa hevosessa kun ajatellaan, että sen tulevaisuudessa pitäisi pystyä kouluttaa GP-tasolle. Hauskaa oli taas olla reissussa, onneksi kisakausi alkaa pian :D1 kommentar

  1. Tammat, aina on joku karva rutussa ja kiukuttaa:D

    SvaraRadera