Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 4 januari 2017

Pixulla kaikki hyvin!

Tänään oli sitten se klinikkareissu Pixun kanssa, itseäni jo pelotti hieman, että mitä sieltä jalasta löytyy :/ Mutta turhaan pelkäsin, Pixu liikkui nyt täysin puhtaasti liinassa, sitten kun se vähän rauhotettiin niin otti pikkasen lyhyempää askelta oikealla takasella, joka todennäköisesti johtui siitä. että se oli niin monta päivää kuitenkin lepuuttanut sitä vasenta takasta vaan ja sitten oikea takanen oli vähän ylirasittunut siitä.

(C) Taru Arola


Ultrattiin kuitenkin varmuuden vuoksi se vasen takanen vuohisen kohdalta ruununrajaan asti, eli siitä mistä se on ollut vähän lämmin. siellä oli kaikki ihan ehjänä ja hyvännäköisenä, pieni mustelma sieltä kuitenkin löytyi, mikä sitten varmasti tullut siitä kun se on sen jalan niksauttanut. Ei pitäisi enää viikkoa kauemmin kestää, että se mustelma on hävinnyt.

Kotiutumisohjeina saatiin vaan kävelyttää ja pikkasen ravailla nyt viikko ja sen jälkeen taas normaaliin treeniin, olettaen tietenkin, että se liikkuu puhtaasti ;)

Tosi kivaa että kerrankin sai lähteä ontumatutkimukseen klinikalle huolestuneena ja lähteä sieltä kotiin terveellä hevosella :D Tuli vähän sellainen olo. että mä nyt ehkä vähän liioittelin asiaa, mutta toisaalta se jalka oli todella pahan näköinen silloin viikko sitten kun se ei saanut astuttua sen kanssa maahan edes kunnolla, ja olis siinä voinut olla jotain mennyt pahemminkin. Aina parempi mun mielestä mieluummin tarkistaa liian tarkasti kuin olla tarkistamatta. Nyt ainakin tietää, että kaikki on kunnossa ja voidaan sitten taas jatkaa treenejä pikkuhiljaa.

Uskon, että tämä pieni talviloma teki Pixulle vaan hyvää taas, nyt on kans tänään ollut -19 astetta, että ei kyllä paljon huvittaisikaan ratsastaa...
1 kommentar

  1. Parempi katsoa kuin katua, vai miten se sananlasku kuuluu.
    Hyvä että kaikki oli kunnossa! :)

    SvaraRadera