Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 9 maj 2010

Korsholms tävlingar 9.5-2010(Kuvassa minä ja Zerleone kisoissa,on niin hieno kuva että pakko laittaa tähän,vähän innostusta ensi viikon MM-katsastuksiin ;) )

Tänään oli meidän seuran aluekisat. Olin ilmoittautunut Zerleonen kanssa vaativa B-luokkaan,mutta päätin eilen olla starttaamatta kun Zebbe on tuntunut vähän siltä että ei ole jaksanut keskittyä ihan täysin työhön tällä viikolla. Joten päätin antaa sille pienen parin päivän loman,saa vähän nollata päätä jotta jaksaa sitten antaa kaikkensa ensi viikonloppuna ja sitä seuraavana. Toivottavasti toimii :)
Oli kivaa koko päivä katsella suorituksia, hienoja hevosia oli paikalla ja kivoja ihmisiä :)

Ensi viikon MM-katsastuksiin on osallistumassa 6 ratsukkoa ja taso on todella kova. Mukana on hienoja hevosia ja hyviä ratsastajia,joten minun ja Zebben täytyy kyllä tehdä nappisuoritus. Toisaalta uskon hevoseeni,siinä on laatua ja se osaa kulkea tosi hienosti ja tekee kaikki vaaditut asiat hienosti kunhan vaan saan sen keskittymään :) Saa sitten nähdä miten menee, yritämme ainakin parhaamme :)

Huomenna tulee kiropraktikko hoitamaan Zebben lihaksistoa taas, sen jälkeen mennään pitkälle kävelylle, ti:na juoksutusta luvassa ja ke:na vasta menen selkään,toivon mukaan se sitten jo jaksaa taas olla täysillä mukana työskentelyssä kanssani!

seuraavaan kertaan!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar