Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 17 maj 2010

MM-katsastus Boe 15.5


Käytiin Porvoossa viikonloppuna ensimmäisissä katsastuksissa. Zebbe tuntui hyvältä verryttelyssä joka pidettiin maneesissa, joten ajattelin että nyt tulee hyvä suoritus. Kun päästiin ulos missä kisa-areena oli, rupesi keskittyminen pikkuhiljaa katoamaan ja siinä vaiheessa kun joku tarhassa oleva hevonen rupesi huutamaan kun idiootti se oli Zebbelle liikaa ja unohti että sen pitäisi kuunnella minua ja keskittyä työhön.. Tulos oli 63,8% eli ei lähellekään sitä tulosta mihin Zerleonen pitäisi pystyä saavuttamaan. Harmittaa hirveesti kun tämä oli eka kerta tällä kaudella kun Zebbe ei jaksanut keskittyä minuun...
Mutta sellaista se on näitten hevosten kanssa, ne ovat eläimiä eikä koneita ja aina ei mene niinkuin haluaa. Lähdemme torstaina Helsinkiin ja perjantaina Laaksolla ratsastetaan finaaliohjelma. Päätin silti lähteä koska Zerleone tarvitsee kokemusta isommista areenoista myös. Tämän jälkeen hän saa lomaa kesäkuun yli ja sitten lähetän Zerleonen takaisin Holga Finkenin luokse. Otan itse sitten vähän lomaa hevostelusta ja yritän viettää suht normaalin kesän, jos pystyn ;) tottakai tulen olemaan aika paljon Saksassa myös.
Kyllä tämä tästä, voi olla että Zerleonen paikka on siellä vaikeimmissa luokissa parin vuoden päästä kun se on vähän kasvanut ja saanut voimaa eikä ole niin kakara enää ;)

Tänään tulee taas kiropraktikko hoitamaan hevosen lihaksia. On siläl hevosella vaan niin hyvät oltavat ;)

Sophia

2 kommentarer

  1. Voisiko ruunaus auttaa tilannetta? Vai onko se jo ruunattu?

    SvaraRadera
  2. Se varmasti auttaisi mutta kun olisi kiva pitää oriina jos joskus haluaa siitokseen käyttää jos saan sen hyväksytyksi.. ja se on jo PALJON rauhallisempi kun viime vuonna :)

    SvaraRadera