Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 27 maj 2010

Zerleonelle vaan lisää ja lisää aikaa..

Viime kisat käytiin Helsingissä Laakson Stadionilla. Zebbe oli hyvä verkassa alussa mutta ehti väsyä todella nopeasti eikä meidän suorituksesta oikeen tullut mitään vaikka aivan liian vähän pisteitä sain tuomareilta...
Nyt hevosella on pari viikkoa kävelylomaa ja kevyttä liikuntaa, luulen että pitkät matkat ovat rasittaneet sitä todella paljon,se ei ole ollut oma itsensä nämä viime viikot. Ehkä loma auttaa. Sitten kunhan saadaan karsinapaikka sille Saksasta Holga Finkenin tallilta taas Zebbe lähtee sinne ja jatkaa koulutusta. Ensi keväällä jos se on saanut tarpeeksi voimaa ja lihaksia otan sen suomeen ja kisaan täällä,muuten se saa jäädä sinne. En ainakaan ota sitä enää Suomeen ennen kun se on valmis radoille. Se on vielä liian voimaton.
Nyt olen ollut pari päivää Ruotsissa katsomassa hevosia,tuttuja auttanut löytämään hevosen. Ihan kivoja sieltä löytyi ja varmasti heille sopivakin. Nyt vähän olen suunnitellut jos Zebbe lähtisi voisi vähän enemmän käydä valmentamassa muita ja ratsastamassa muitten hevosia jotka tarvitsevat apua, en sitten jää ihan ilman hevostelua. Tulen kyllä kuitenkin varmaan olemaan puolet ajasta Suomessa ja puolet Saksassa kun hevonen on siellä.
Ny ainakin ihanaa kun on lomaa, ehkä jonkun helpon aluekisan vielä starttaan tässä kesällä jos hevonen palautuu tästä hyvin ja palaa entiselleen.

ciao,
Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar