Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 18 september 2011

shopping...

Miksiköhän olen niin hyvä tuhlaamaan rahaa kaikennäköiseen hevostavaraan mutta en melkeen koskaan osta itselleni mitään,esim vaatteita? muuta kun ratsastusvaatteita siis ;) Hilton sai juuri uudet Döbertin suitset, ja just tilasin Zebbelle SUPERHIENOT pyöristetyt suitset <3 ne tulee Saksasta joten menee varmaan viikko ennenkun saan ne.. mutta nämä oli todellakin tarpeen koska olen ratsastanut samoilla suitsilla molempia hevosia nyt ;P
 Tänään kävin Zebben kanssa maastossa, oli ihanaa kun oli niin hyvä sää koko päivän myös, varmaan nautittiin molemmat yhtä paljon :) sit mentiin vielä maneesissa joku 5 min ravia ja laukkaa ympäriinsä, Zebbe sai mennä vähän miten itse halusi ja se innostui aika lailla ja lähti laukkailemaan täysillä pitkillä sivuilla <3
 Hiltonin kanssa tehtiin normaalia työtä tänään, eilen se oli TOSI hyvä ratsastaa, varmaan kun perjantaina sillä oli vapaapäivä ja torstaina maastopäivä, eli jaksoi keskittyä työhön taas :) tänään se tuntui vähän raskaalta ja väsyneeltä joten en ratsastanut kauan,taidan huomenna tehdä kevyeemmän päivän, ei kannata tehdä liikaa nuorten hevosten kanssa jos ne ei jaksa, sitten niiltä vaan katoaa maku koko hommaan, parempi pitää ne liian virkeinä ja innostuneena työhön, yritän aina lopettaa ratsastuksen siihen kun tunnen että Hilton oikeen nauttii työnteosta ja mielellään vielä jatkaisi, sitten sen työn ilo pysyy pidempään, eikä niin että ratsastaa kunnes hevonen on aivan puhki ja väsyny eikä sitä enää kiinnosta tai jaksa keskittyä mihinkään..
 Tässä vielä pari kuvaa jotka otin kännykälläni :) niin ja muuten Arjen Teeuwissen tulee taas Vaasaan marraskuun ensimmäisellä tai toisella viikonloppuna, hän lupasi ilmoittaa kumpi viikonloppu kun palaa kotiin lomamatkaltaan ,laitan tänne tietoa heti kun saan lisää infoa :)

4 kommentarer

 1. hei mistä oot hankkinu noi Zebben suojat, missä on tuo pehmuste? Oon ettiny tollasia eikä mistää meinaa löytyy...

  SvaraRadera
 2. Ne suojat löysin ihan vaan hööksiltä, ja tykkään tosi paljon! Voi pestä pesukoneessa ja pysyy hyväkuntosena! En yleensä osta mtn hööksiltä mutta nuo suojat on oikeasti hyvät :)

  SvaraRadera
 3. Hei, haluaisin tietää mitä kautta olet ostanut hevosesi, oletko käyttänyt välittäjää vai etsinyt itse? Miten hevosten kuljetus suomeen onnistui? Mitä sinun mielestäsi hevosen ostossa tulisi ottaa huomioon ja saako 10t€ budjetilla hyvää kisahevosta? Jos haluaisit kirjoittaa aiheesta enemmän, lukisin mielelläni :) sinulla on upeat hevoset!

  SvaraRadera
 4. moikka! Zerleonen ostin tosi tunnetulta myyntitallilta Hollannista, stal korenbloem, www.stalkorenbloem.com heillä on ihan maailmanluokan nuoria hevosia,järjestävät myös todella tunnettua huutokauppaa Equine Elite,missä hevosia myydään jopa miljoonilla.. eli sieltä en ainakaan lähtisi parin kymppitonnin hevosta etsimään ;) ruotsista sen sijaan ja yksityisten "amatööriomistajien" kautta voi löytää huomattavasti halvempaa hevosta, 10tuhatta euroa ei ole paljon hevosesta, mutta se riippuu tietenkin todella paljon siitä mikä oma tavoite on? kyllähän sillä rahalla saa terveen järkevän hevosen jonka oikealla ratsastuksella voi kilpailla he A- va B-luokkia, ei ehkä kärkipäässä kansallisella tasolla mutta silti :) katso hevoseni tarinat, tuossa oikealla puolella löytyy niin siellä lukee miten löysin Hiltonin, se on suoraan kasvattajalta Ruotsista.

  SvaraRadera