Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 26 oktober 2011

Hienot hevoset :)

Hiltonilla ja Zerleonella oli viime viikonlopun lomaa  kun olin itse Helsingissä. En kyllä käynyt HIHS:ssä kun mielestäni kouluratsastuksessa ei ollut mitään kiinnostavaa mistä maksaisin sen 59euroa mitä liput maksoivat.. Lähdetään mieluummin joulukuussa taas Frankfurtiin katsomaan World Cupia, ja Totilaskin on tulossa sinne ;) (ja siellä maksaa parhaimmat paikat 30eur :D ) että sitä reissua odotellessa ;) oltiin myös viime vuonna samoissa kisoissa katsomassa,siellä on tosi ihana jouluinen tunnelma ja Expo on ihan huippu!! Ja muutenkin rakastan Saksaa joten pakko päästä sinne taas :)
 Hilton oli eilen vähän tahmea ja vino,jotenkin se menee sellaiseksi jos pääsee vähän helpommalla pari päivää.. Tänään oli jo PALJON parempi ja tuntui varsinkin laukassa tosi kivalle! Odotan innolla viikonloppua kun Marko tulee tänne valmentamaan perjantaina ja lauantaina. Päätin mennä Hiltonilla vain perjantaina kun se ei viimeksi oikeen jaksanut kahta päivää,reppana :)
 Zebbe on ollut mahtava <3 tai se oli tänään mahtava ;) menin maanantaina ja tiistaina lähinnä jumppaa nivelillä ja vain n 30min per päivä. Tänään päätin tehdä kunnon treenit eli pistin kanget päähän ja tehtiin paljon kokoamisia (Zebben koko muoto on btw muuttunut nyt,se on niiin paljon pyöreämpi edestä ja ihana kun on nyt loksahtanut sieltä niskasta),vähän sarjavaihtoja,ja piruettityöskentelyä. Ravissa aloitin nyt myös avojen ja sulkujen kanssa,ne toimi nyt paremmin siihen vaikeampaan suuntaan eli vasemmalle,ihme. Oikealle ei oikeen halunnut päästää irti mutta antoi sitten periksi kun vähän siinä sitä jumppasin. Suluissa tein niin että ratsastkin keskihalkaisijalle ja ikään kun valmistelin sulkua melkeen koko sen linjan kunnes tunsin että se ei ollut kaatumassa sinne sulkuun sisälle vaan kantoi hyvin ja sitten tein vaan pari askelta sulkua ja sitten taas avomaiseen taivutukseen suoraan eteen. Toimi hyvin!!
 Zebbe myös pestiin tänään,huomenna on pakko klipata se taas,se on ihan nallekarhun näköinen :)

 Nyt on muuten aina kivoja viikonloppuja edessä, ensin Markon valmennus sitten viikon päästä Mascha Colliander ja sen jälkeen heti Arjenin treenit!! huippua!!! :)

2 kommentarer

  1. Heippa,

    milloin Frankfurtissa on kilpailut? :)
    Olen jouluaattoon asti Strasbourgissa ja tästä ei kovin kauaa mene bussillakaan, joten voisi olla kiva käydä katsomassa pitkästä aikaa ihan kunnon ratsastusta. :)

    SvaraRadera
  2. ne oli muistaakseni 14-18.12 viikkopäivät oli vissiin ke-su, GP:t on la aamu klo 08.30 ja su:na 11.30,siin menee Totilas ;) noi on siis WC osakilpailut. Olin viime vuonna siellä katsomassa,kannattaa mennä siel on ihana joulufiilis ja tosi hienosti järjestetty!! :)

    SvaraRadera