Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 14 oktober 2011

Collianderin treenit Hiltonilla!

Tänään oltiin sitten Hiltonin kanssa ensimmäistä kertaa Collianderin valmennuksessa (olen siis ollut Zebben kanssa monta kertaa aikaisemmin), ja olin oikeen tyytyväinen Hiltoniin :) se oli alussa aika jännittynyt kun oli niin paljon tapahtumaa maneesissa ja hevosia, mutta aika nopeasti se sitten rentoutui ja rupes kuuntelemaan. Tehtiin ihan perusjuttuja, vähän avoja ravissa ja voltteja, laukassa vaan isolla ympyrällä ja sitten suoraan uraa pitkin (hilton helposti menee vasemmassa kierroksessa takapää uran sisäpuolella,sitä yritettiin korjata,on jo parempi kun aikaisemmin mutta vielä vähän vino) ja lopuksi vähän ravilisäystä minkä se jo teki aika hyvin,kun vielä kuukausi sitten se ei pystynyt pidentämään ravia melkeen yhtään ilman että se menetti tahdin,ja kantavuuden..

 Kaiken kaikkiaan täytyy kyllä sanoa että olen ihan älyttömän tyytyväinen siihen miten nopeasti Hilton on kehittynyt!! Se on varsinkin nyt viikon aikana muuttunut totaalisesti eri hevoseksi, en sitten tiedä johtuuko se osittain siitä että nostin sen ruokamäärrää aika paljon, ja että olen ratsastanut sitä nyt enemmän,ja ehkä joku loksahti kohdalleen viime Markon valmennuksen jälkeen, ihan kuin me molemmat olemme saaneet "ahaa"-elämyksen toistemme ymmärtämisestä :) Hiltonkin jotenkin yrittää nyt paljon enemmän ja HALUAA tehdä niinkuin pyydän,aina se vaan ei oikeen jaksa tai ymmärrä mutta se on paljon positiivisempi nyt kuin aikaisemmin,ja se on mielestäni se tärkein asia!

 Huomenna lähdemme sitten Zerleonen kanssa aluekisoihin ja starttaamme vaativa B:0 luokan, ensinhän minu piti lähteä näihin kisoihin Hiltonilla helppo B-luokkaan mutta kun päätin että en sillä lähde niin silti mua huvitti lähteä kisaamaan joten ajattelin että voisi olla kiva lähteä Zebben kanssa vielä tämän vuoden puolella. Myös kiva nähdä pysyykö se nyt myös kisoissa hyvänä niskasta kun se on ollut nyt TODELLA hyvä sekä nivelillä ETTÄ kangilla :)
 Palailen taas kisojen jälkeen!! :) hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar