Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 21 oktober 2011

Satulansovittelua


Tänään Tampereen Ratsukellari oli Vaasassa sovittamassa satuloita. Minullahan on molemmille hevosilleni Prestige D1, josta tykkään todella paljon!!! Se on ihan huippusatula ja hevoset tykkäävät siitä myös!
 Onnekseni minun satuloille ei tarvinnut tehdä mitään vaan ne istui molemmille oikeen hyvin,JESS!! Jotenkin tuntuu että aina satuloissa on jotain vikaa mutta onneksi ei nyt. Sain kyllä pienet sellaiset "palat" mitkä voisin laittaa lampaankarvaan etukaaren alle jotta satula vähän nousisi edestä,molemmat haluavat mennä vähän etukenoon,mutta se oli niin pieni "vika" että korjaantui ihan noin pienellä. Zebbe oli muuten tosi hyvä ratsastaa tänään, tehtiin vähän sarjavaihtoja jokasella askeleella ja kyllä se siitä pikkuhiljaa ;) sen muotokin on paljon parempi nyt ja menin tänään kangilla ja se oli todella hyvä edestä,ihanaa!! Luulen että tein todella hyvän päätöksen pitää Zebben kotona talven yli ja itse ratsastaa sillä,nyt jo tuntuu että olemme edistyneet YHDESSÄ todella paljon,ja vielä on koko talvi aikaa treenata :)


Hiltonin kanssa on ollut ongelmia sen rivin kanssa... ja eilen kun tulin tallille sen takajalka oli kuin tukki.. kivaa :/ Onneksi se sitten laski kun vähän juoksutin sitä. Pesin ne sen rivit sitten kunnolla betadinella ja laitoin niihin rasvaa.. pitää toivoa että sillä lähtisi,ei ole kiva jos sille tule imppari tuon takia. Hilton oli tänään aika väsynyt ratsastaa vaikka oli toissapäivänä vapaapäivä ja eilen vaan juoksutusta. Tekee sille varmaan hyvää ottaa oikeen rento "lomavloppu" kun itse lähden huomenna Helsinkiin ja kotiin palataan vasta sunnuntai-iltana. Tarkoitus on lähteä poikaystäväni kanssa huomenna juhliin ja sitten lauantai menee varmaan shoppailun merkeissä,ja katsoo sitten mitä keksii lauantai-illaksi :) kivaa lähteä johonkin muualle, Vaasa on aika tylsä kaupunki kun täällä asunut koko elämäni periaatteessa :/ ainut ongelma on aina nuo hevoset,mutta onneksi minulla on niin ihana hevosenhoitaja kenen ansioista voin aina välillä lähteä matkoille,kiitos sulle <3

 Hyvää viikonloppua kaikille!!

2 kommentarer

  1. Rivistä kannattaa myös jossain vaiheessa ottaa näyte ja tutkia sitä ihan labra oloissa, jollei lähde tokkenemaan. Hiltonin tapauksessa saattaisi myös olla jotain tekemistä sillä, että se on varsin tuore suomalainen asukas ja joutunut tottumaan suomalaiseen heinän laatuvaihteluun ja mutaisiin tarhoihin varsin nopeasti. Siellä saattaa siis olla vaikka "vaan" valkuainen puskemassa läpi ihosta.

    Hyvä ja luotettava hoitaja on painonsa arvoinen kultaa :)

    SvaraRadera
  2. enligt gammal gammal sed så ska man sätta äkta YLLEsocka på benet i två veckor, allternativt en benvärmare i äkta ylle.. detta sägs fungera...
    Annars fungerar också Kefamastin, som egentligen e en salva för någo helt annat.. :) du kan ringa eller messa mig för mera info.. :)

    SvaraRadera