Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 16 september 2012

Kokkola 15.9 Pohjanmaan aluemestaruudet

Olen nyt niin äärettömän onnellinen ja kiitollinen mun upeista pojista ! että saa olla ylpeä että on kaksi noin hienoaa hevosta :) 
Zebbe hoiti homman leikiten kotiin, voittaen lähes 7% marginaalilla :P Ensimmäisessä osakilpailussa oli ehkä tämän kauden paras rata, se kuunteli tosi hyvin ja sain sen selän yli liikkumaan energisesti ilman että se meni kiireiseksi, ja oli aika hyvä niskasta(voi kyllä olla parempikin). Se voitti luokan tuloksella 68,095%. Toisessa osakilpailussa se kuumeni eikä oikeen jaksanut keskittyä minuun vaan oli sitä mieltä että hän osaa paremmin ja vähän vastusteli. Tulos silti 65,250% ja voitto taas! Zebbe keräsi itselleen kaksi luokkavoittoa, sekä sennujen mestaruuden! Tämän lisäksi FinnToto sponssasi loimella ja  jakaa vielä mitalistien kesken 500euron rahapalkinnon! Aivan mielettömän hienoa, kiitos FinnToto!!!

Hilton kilpailu nuorten hevosten mestaruudesta, ja se oli verkassa tosi hyvä, energinen ja pohkeen edessä! Valitettavasti se hyytyi vähän radalla, en itse oikeen jaksa sitten auttaa sitä loppuun asti kun ei se itsekkään vielä jaksa, varmaan sitä vähän jännittää radalla ja silloin ei jaksa kantaa samalla tavalla. Tulos oli silti upeat 68,542% ja toinen sija eli hopeaa! Hilton on ylittänyt kaikki odotukseni tällä kaudella, en olisi ikinä uskonut että se nousee näin nopeasti ja nostaa sen tuloksia näin hienosti! Vasta Huhtikuussa rupesin sillä ratsastamaan leikkauksen jälkeen joten tämä on minulle suurin voitti että olen näin nopeasti saanut sen kuitenkin näin hyväksi! Ja voin luvata että Hilton on vasta näyttänyt pienen osan siitä mitä siitä vielä tulee ;) 
Suuri kiitos Cialle joka aina jaksaa auttaa, onkin hoitanut mun heppoja jo yli 10vuotta :PHilton saa vähän "lomaviikkoa" seuraavan viikon, Zebben kanssa lähdemme ulkomaille kisaamaan, Tallinnaan ensi viikonloppuna. Tiedossa vaativa B-luokka ja Prix St George-Special lauantaina ja Prix St George sunnuntaina! Kiva taas kokeilla näitä vaikeimpia luokkia ja katsoa onko treeni tuottanut tulosta. Sitten onkin ensi kuussa Zebben ruunaus tulossa.

JOS JOILLAIN ON KUVIA ZEBBESTÄ TAI HILTONISTA SAATTE ERITTÄIN MIELLÄÄN LÄHETTÄÄ NE MINULLE, VARSINKIN HILTONISTA PALKINTOJENJAOSTA KOSKA MEIDÄN KAMERA SAMMUI ENKÄ SAANUT YHTÄ AINUTTA KUVAA SEN KANSSA PALKINTOJENJAOSTA :/  soffi1986@hotmail.com on s-posti osoite :)


12 kommentarer

 1. Onnea hirmuisesti loistavista suorituksista! Hilton on kyllä ihan sairaan hieno, enkä malta odottaa mitä siitä vielä tulee! :) Saat kyllä tosiaan olla todella ylpeä hevosistasi ja tietysti myös itsestäsi !

  SvaraRadera
 2. Onneksi olkoon hienoista radoista ja hevosista!:-)

  Nyt satuin näkemään teidät ihan paikan päällä (siis Zebben ensimmäisen radan ja Hiltonin nuorten hevosten luokan), mutta valitettavasti ei ollut kameraa mukana.

  Oli kyllä ihmeen tasainen ja sympaattinen tuo nuorempikin poika, hienon liikkeen lisäksi :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) Hiltonilla on kyllä aika ihana luonne,harvoin se stressaa tai kuumenee :)

   Radera
 3. Onnea mitaleista! :) Onko muuten toi spooksin kisatakki sellaista "kovaa" vai joustavaa materiaalia? Onko sulla mikä koko?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) se on joustavaa materiaalia ja aika ohut, mulla koko S :)

   Radera
 4. onnea! :) Hienolta näyttää meno molemmilla hepoilla

  SvaraRadera
 5. Hevostalli.netissä puhutaan, että Hiltonin käynti oli passimaista.

  http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=3671259&t=3671259

  SvaraRadera
  Svar
  1. aijjaa? eivät ilmeisesti tiedä mistä puhuvat :P

   Radera
 6. Coolt, grattis! Lycka till till Estland :-)

  SvaraRadera
 7. Wau! Onnea hienoista tuloksista ja onnea myös tuleviin koitoksiin :) Löysin susta ja Zebbestä kuvan tästä blogista, http://millakojonen.blogspot.fi/2012/09/weekend.html kysele jos sillä on lisääkin kuvia teistä?

  SvaraRadera