Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 6 februari 2013

Minä ja Zebbe hypättiin tänään esteitä!!!

Jee, olenpas ylpeä itsestäni kun päätin itse hypätä Zebbellä :P meidän pro-esteratsastaja Tina hyppäsi Hiltonilla. Meni tosi hyvin, Zebbe varmaan ihmetteli että mitä hittoa mä oikeen teen mutta kiltisti se hyppäs esteitten yli :P Menin ihan vaan pari kertaa ja sen jälkeen laukkailtiin täysillä ympäri maneesia, eli oli sellainena "hauska" päivä tänään. Zebbelle teki oikeen superhyvää koska se aukes kyllä kropastaan ja tunsin oikeen lopussa kun joka sentti sen kropassa liikkui kun se ravas ihan supermakeesti!
Hiltonkin oli tosi reipas ja hyppäs varmaan jonkun 80cm lopuksi :) sunnuntaina sitä olisi tarkoitus vähän irtohypyttää.

Laitoin Zebbelle nyt Prestigen satulan kun se on lyhyempi kun tuo laina-childeric, ja se oli paljon parempi kun ei osunut siihen kohtaan missä patti on ollut. Joten nyt toivon että Zebbe ei siitä enää ärsyynty jotta pääsisin la:na ratsastamaan Prix St George ohjelman läpi kun nyt kerran järjestetään harjoituskisat kotona :)

1 kommentar

  1. Hei, sulla on ihan mielettömän kiva blogi! Tulee aina kauhean positiivinen fiilis kun lukee sun juttuja ja näkee hevosiasi :) Mielettömän hienoja molemmat! Käsitin, että opiskelet Oikiksessa Helsingissä, asuvatko hepat myös Helsingissä?

    SvaraRadera