Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 27 februari 2013

One step closer every day...

Nyt tuntuu että me ollaan oikeasti menossa eteenpäin Zebben kanssa, kuvitelkaa mikä mahtava fiilis! Oikeastaan viime kesästä asti ollaan vaan seisty paikallaan ja yritetty selvitellä samoja ongelmia mutta ikinä ei olla päästy asiassa eteenpäin (syynä varmaan satula joka painanut selkään sekä orimaisuus). Tänään sain sen taas pikkasen enemmän läpi, varsinkin vasemmalle loksahti taas pari milliä enemmän kuin eilen. Sieltä se pikkuhiljaa kuulkaa rupeaa taas toimimaan!

Mulla oli ollut päivällä vähän lämpöä niin päätin vaan ratsastaa yhden hevosen illalla jos tuli parempi olo. Olin Zebben kanssa valmis vasta 20.30-aikoihin joten Hilton sai juosta liinassa tänään.
Zerleone < 3
Hilton rupee aina pussailemaan kun yritän ottaa yhteiskuvan, ei siinä voi kun pelata mukana :D
Hilton on kyllä nyt niin hienossa lihassa, toivotaan että se pysyy näin hienona nyt :)
Ja Zebbellä oli keltainen kaula tänään, en vaan jaksanut pestä sitä tänään taas kun se on joka päivä tämän näköinen, eilen pesin sitä joku 20 minuuttia enkä silti saanut kaikkea pois.. Tämän näköinen se ei ollut ikniä oriina!

6 kommentarer

 1. Har du provat använda tallsåpa? Låter kanske litet för enkelt ;) men vi fick vår skimmels svans vit med tallsåpa. Före det försökte vi med allt, utan att lyckas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo alltså jag har nog schampon och olika skimmelmedel att ta bort allt smuts med, det tar bara alltid så länge då han e gul över halva ansikte och hela halsen :D Tallsåpa e nog jättebra för allting :)

   Radera
 2. Hei kuivashampoolla kaverini sai jopa hevosensa valkoisesta hännästä keltaisuuden pois. Oot ehkä testannut niitäkin..? =)

  SvaraRadera
 3. Myös hiili ja perunajauho on suosittuja kimojen hevosten kanssa. Tosin silloni hevosen kyllä pitää olla kuiva.. :)

  SvaraRadera
 4. onks zebbe millo siis ruunattu? :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se ruunattiin 10.10.2012 Tampereen hevosklinikalla :)

   Radera