Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 18 februari 2013

Akupunktiohoitoa taas!

Tänään oli taas säännöllisen lihashuollon aika. Hilton oli selvästi saanut takareisiin lihaksia mutta sillä oli myös kireyttä oikealla puolella takaosaa joka hoidettiin auki. Taas löytyi selitys miksi se on ollut huonompi nyt varsinkin ravissa oikealle ja etenkin kaarteissa.
Zebbe oli(yllätysyllätys) jumissa selkärangan molemmin puolin. Se oli kuitenkin parempi kuin viimeksi mutta mietittiin miten sen saisi nopeemmin rentoutumaan ylälinjasta niin sain neuvon kokeilla ensin juoksuttaa se oikeen rennoksi eteenalas ja nousta selkään vasta kun lihakset on lämpimät, ja myös liikuttaa sitä oikeenpäin tarpeeksi kauan että lihakset kasvais mahd nopeasti :)
Hilton vois tarvita viikon vähän kevyeempää joten tämän viikon otetaan vähän rennommin, vaihtoja ajattelin kuitenkin treenata pari kertaa :)

6 kommentarer

 1. Miten aina verkkaat hevoset? Ja menetkö ikinä ilman satulaa?

  SvaraRadera
 2. http://sophiabacklund.blogspot.fi/2013/02/alkuverkan-tarkeys.html ja en ratsasta ilman satulaa

  SvaraRadera
 3. Kuinka usein "hoidatat" heppoja( hieronta ja akupunktio) ja onko ne eri päivinä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. se on ollut aika lailla viiden viikon välein ja hoito on riippuen mitä ne tarvitsee, joskus akupunktio esim takaosaan ja siinä samalla hierotaan esim lavat auki, ja joskus tarvitsevat vaan akupunktioo. Akupunktio on paljon tehokkaampaa joten sitä yleensä käytetään.

   Radera
 4. Tuo sun kypärä on ihan superhieno, käy sulle tosi hyvin! Ja muutenkin tietysti loistavaa kun näytät nuoremmillekin hyvää esimerkkiä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) se on myös tosi mukava päässä ja ilma kiertää hyvin eli ei tuu hirveen limaset hiukset :P

   Radera