Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 23 februari 2013

Pieni maastolenkki

Hevosten "vapaapäivä" oli tänään kun käytiin pienellä maastolenkillä Cian kanssa. Oli aika huono sää kun tuuli ja hepat sai vähän tilsoja, niin ei oltu sitten hirveen kauan. Pääsivät kuitenkin vähän metsään kävelemään :)

En olisi itse varmaan pystynyt tänään ratsastamaan kun sain eilen jäykkäkouristusrokotteen käsivarteen ja tänään on koko käsi aika rampa :P onneksi näitä rokotteita tarvii ottaa vaan joka kymmenes vuosi. Sen lisäksi oli jalatkin tosi kipeät eilisen jalkatreenin jälkeen :P

Sennujen aluemestaruuskultaa 2012

Nuorten hevosten aluemestaruus hopeamitali

Ja vuoden onnellisin päivä, Joukkue-SM pronssi! (Jasmin-Sophia-Nina)
Voi kun odotan jo että kisakausi lähtisi käyntiin, Kajaanin kisoihin olisi enää 3 viikkoa, sopivasti aikaa että saisin Zebben sellaiseeen kondikseen että voidaan se Vaativa B ratsastaa, ja Hiltonin kanssa vielä vähän parantaa pikkujuttuja :) Mun pitää itse yrittää kyllä ratsastaa kotona enemmän ohjelmia koska huomaa että ne on tosi vaikeat ja sen takia hevonenkin tuntuu erilaiselta radalla kun kotona koska kotona ratsastaa niin eri tavalla kun yleensä jää viilaamaan jotain tiettyä liikettä vaikka kuinka kauan ja voi aina tehdä jotain ylimääräisiä ympyröitä jne että saa hevosen taas avuille. Ohjelmassa hevosen täytyy olla koko ajan avuilla tai niin että pystyy sen saamaan takaisin avuille todella nopeasti esim kulmassa. Mun pitäis kyllä itse vähän skarpata nyt ja alkaa harjoitteleemaan näitä ohjelmanpätkiä enemmnän että oppii sen tekniikan miten saa hevosen nopeasti avuilla jos se karkaa ja ennenkaikkea tietenkin se että saisi sen pysymään "raamissa" vaikka tekeekin paljon liikkeittä peräkkäin.

P.S Sophian, Zerleonen ja Hiltonin sivut on päivitetty :)

4 kommentarer

 1. Tosi hienoja nuo kuvat aluemestaruuksista! Roosa Mikkola näytti olevan kuvaajan nimi, tiedätkö löytyykö hänen kuviaan jostain? :)
  Kajaanissa nähdään ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu Roosa otti äärettömän hienoja kuvia Kokkolassa :) ne pitäisi kyllä löytyä jostain, en nyt kyllä muista mistä mutta ehkä googlettamalla löytyy?

   Radera
 2. Minulla on aikanaan ollut käsi ihan tosi rampa tuon rokotteen jälkeen. Perhetuttu lääkäri totesi, että pistäjä oli ollut huolimaton; rokotetta oli mennyt ihon ja lihaksen väliin osittain. Siis aivan järkky kipeä oli varmaan pari viikkoa. Tuon jäykkäkouristus "rokotteen" voi ottaa myös tablettina. Ainakin Yliopiston apteekista saa tilattua omaan apteekkiin, oman apteekin kautta = )
  Totta, nuo kuvat sun hepoista on aivan ihanat!

  SvaraRadera
 3. Oih sun hevoset on niin hienon näkösiä, ihan silmä lepää täällä kuvia katsellessa :)
  Minkälaista muuten kangilla on ratsastaa?

  SvaraRadera