Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 13 februari 2013

Vaihtotreenit vol II & maastoilua med Z

Hilton sai vielä jatkaa vaihtotreenejä tänään. Ne oli itse asiassa tänään vähän huonommat kun eilen koska nyt se taas tiesi mistä oli kyse ja kuumeni aika lailla, mutta silleen hyvällä tavalla kun huomas että tää oli sen mielestä kivaa (varmaankin kun sai niin paljon kehuja eilen ;) ). Se vaihtoi pitkällä sivulla pari kertaa vähän sarjojakin kun innostui niin paljon :D ei varmaankaan puhtaasti mutta mutta ;)
Diagonaalilla ei oikeen sujunut ollenkaan tänään koska se ennakoi niin paljon, joten yritin sitten tehdä radan poikki ja vaihtaa keskellä ja lopetin siihen kun sain sen vaihtamaan suht hyvin molempiin suuntiin. Ne siis ei ollut ihan puhtaat mutta silti ilman pukkeja ja silleen että takaosa oli 1-2 askelta vaan jäljessä. Odotan oikeen innolla lauantaita kun Marko tulee tänne valmentamaan meitä niin saadaan vähän sen apua myös noihin vaihtoihin :)
Ravissa tein vähän samaa hommaa kun eilen, taivuttelin sitä suht pienellä voltilla molempiin suuntiin ja kun taivutus pysyi hyvin ja se ylläpiti myös tahdin jatkoin kohti diagonaalia loivassa sulussa. Oikealle se tekee paremmin kun vasemmalle kun vasemmalle se yrittää välillä nostaa laukan kun se on helpompaa kun jos taipuisi kunnolla sulkuun ;) mutta sain sen toimimaan ihan ok:sti myös vasempaan, en sitten tehnyt ravissa töitä kun ehkä joku 10 min kun tuntui että se oli saanut tsempata niin paljon vaihtojen kanssa jo.

Zebben kanssa muutin vähän suunnitelmia ja päätin lähteä maastoon kun oli niin passeli sää. Vedettiin n 30min lenkki ja jopa ravailtiin vähän! Zebbe on siis sellainen että se kyttäilee metsässä KAIKKEA joten sen kanssa pitää olla koko ajan skarppina ettei se yhtäkkiä hyppää ojaan, ja ravissa tää on ollut vielä pahempaa,mutta nyt se oli aika rauhallinen joten pystyi hyvin ravaamankin. Lujaa se meni ja pää ihan pystyssä mutta pääasia että sillä oli vähän hauskaa :) Huomenna jatketaan Zebben kanssa treeniä ja Cia tulee vähän kuvaamaan joten toivottavasti se menis yhtä hienosti kun eilen niin saatte tekin nähdä ;) Hilton pääsee sitten Cian kanssa vähän juoksemaan lumihankeeseen :)

2 kommentarer

 1. Moi! Olen seurannut blogiasi noin vuoden, ja täytyy sanoa että sitkeyttä ja periksiantamattomuutta Sinulta ei puutu=) Hevosesi ovat todella upeita, etenkin tuo Hilton=) Itselläni on suomenhevosruuna, se on mun "vauva" =D tähtäimessä kylläkin vain helpot koulukisat. Mutta alkuun itsensä voittaminen on mielestäni tärkeintä.
  Tsemppiä ja hyvää kevään odotusta! =)
  Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Petra! Voi kiitos, kiva kuulla :) ja oikeen paljon tsemppiä myös teille treeneihin ja kisoihin ja mukavaa kevään odotusta :)

   Radera