Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 9 september 2014

Hilton in the spotlight

Tämä viikko on oikeen omistettu Hiltonille, meillä on sunnuntaina kisat ja ennen sitä yritän kohottaa sen itsetuntoa ja egoa mahdollisimman paljon. Zebbe on nyt saanut niin paljon huomiota että on todellakin Hiltonin vuoro nyt :)

Tänään jatkoin vielä harjoituksia eilisen Markon valmennuksen jälkeen, ja Hilton oli ihan mega super hyvä pätkittäin! Se paranee päivä päivältä ja sain oikeen superhienon tunteen ravissa kun se oikeen jäi kantamaan takaosalleen ja oli todella kevyt edestä.

Cia tuli lopuksi ottamaan parit kuvat vielä maneesiin, kiitos Cia siitä :)

Zebben kanssa käytiin taas reilu 30min metsälenkki. Se oli erittäin tyytyväinen kun sillä oli 2 kaveriakin mukanaan :)


Hiltonin upea kokoamiskyky < 37 kommentarer

 1. Hilton on niin komea. Näyttää siltä, että hän kyllä itsekin sen tiedostaa :)

  SvaraRadera
 2. Vau, Hilton näyttää mielettömän hyvältä! :)

  SvaraRadera
 3. Hilton e bara SÅ mahtava! :) Ja gillar verkligen han utseende, en stor, mörk o massiv häst :) Zebbe är oxå väldigt fin, men de e nånting med Hilton som gör att ja verkligen gillar att titta på han :)

  SvaraRadera
 4. Hilton e bara SÅ mahtava! :) Ja gillar verkligen han utseende, en stor, mörk o massiv häst :) Zebbe är oxå väldigt fin, men de e nånting med Hilton som gör att ja verkligen gillar att titta på han :)

  SvaraRadera
 5. Ihan super Hilton!! Oon niin kade sulle :)

  SvaraRadera
 6. Moikka! Läpiratsastatko hevosia? Mulla olis pv ruuna vailla läpiratsastusta n. 30km päässä vaasasta, paljonko tulis hintaa? Entä paljonko vaihtoehtosesti maksais kouluvalmennus? :)

  SvaraRadera