Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 8 september 2014

Markon valmennus

Nyt on taas hyvin näitä valmennuksia, Marko kävi tänään Vaasassa ja Nipsu tulee ens viikolla. Ihanaa :)

Tänään työskenneltiin Hiltonin kanssa vaan, Zebben kanssa käytiin pitkällä 45 minuutin kävelylenkillä metsässä.


Hiltonista ei kovin usein saa tämmösiä "hassuja" kuvia :P Tässä se varasti vähän lehtiä puusta :) Hilton oli todella hyvä ratsastaa pätkittäin, sain sen loppua kohden ravissa todella hyvin kantamaan ja sain vaan istua ja nauttia. Marko kehui Hiltonin laukanvaihtoja että ne ovat paljon paremmat nyt kuin keväällä. Olenkin harjoitellut paljon sarjavaihtoja joten kiva että työ on tuottanut tulosta :)

Periaatteessa tehtiin paljon saaa mitä Emile teki eilen Zebben kanssa, paljon nopeita pohkeita ja Hiltonin piti ottaa takaosa silloin kunnolla alleensa, ja minun pitää olla tarkkana että en silloin jää pitämään edestä vaan annan sen vähän olla "itse", niin se ei nojaa mun käteen. Tuli tosi hyväks lopussa ja loppuviikon taidan vaan keskittyä siihen että saan ne takajalat aktiiviseksi, se on aina ollut Hiltonille vähän ongelma kun sillä ei luonnostaan ole hyvät takajalat vaan ne ovat hitaat ja se mieluiten potkisi vaan taaksepäin :Pmiten niin väsyneen näköinen < 3Zebbe oli todella väsynyt tänään, käveli tosi rauhallisesti mun takana. Tämä loma tulee kyllä todella tarpeeseen sille nyt, se  on ollut vähän väsynyt nyt parisen viikkoa jo. Yleensä se on kuuma kun sitä ratsastaa ja haluais vaan juosta lujaa, nyt sitä saa pyytää eteenpäin ja se ei ole ihan normaali. Noh, tämä viikko mennään vaan metsässä niin eiköhän se siitä virkisty taas :)4 kommentarer

 1. Ihanat noi ruskeet suojat!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) ne on BR:n croco-kiiltonahkasuojat ;)

   Radera
 2. Eiks sunkin kannattais välillä tehdä jotain erilaisempaa likuntaa kun kentällä menemistä? Tosi hyvä että pidät tälläsiä kävely lomia Zeppellä ja meet välillä esteitä, mutta eikös se virkistäis molempien päitä jos esim. menisitte baanaileen pellolle? Enkä tarkota tätä mitenkään pahalla vaan haluaisin ihan mielenkiinnostakion tietää että olisiko se kannattvaa tehdä välillä sellaista? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehkä kannattais muistaa että mä kirjotan tänne eniten vaan koulutreeneistä enkä joka ikisestä muusta ratsastuskerrasta. Huolehdin varmasti siitä että hevoseni saavat mahd monipuolista liikuntaa, sen takia he niin muelellään tekevätkin töitä. Zebbe on nyt väsynyt siksi että meillä on lyhyeessä ajassa ollut 3 erittäin pitkää ja rankkaa kisareissua ja vielä Emilen klinikka tähän päälle.

   Radera