Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 6 september 2014

Tien päälle taas

Pian lähdetään taas, suuntana Helsinki tällä kertaa. Hilton on tehnyt tosi hyvin töitä taas viimeiset parit päivät, eilen se liikkui todella hyvin kun sain sen moottorin ensin käyntiin. Se jää liikaa paikalleen laukassa joten saan tehdä tosi paljon siirtymisiä eteen-kiinni. Kun kokoaa laukkaa paljon se helposti jää jumittamaan mutta siirtymisten kautta löysin oikeen laadukkaan laukan.
Zebbe on ottanut tämän viikon oikeen rauhallisesti, eilen laitoin ekaa kertaa kanget päälle mutta ratsastin matalemmassa työskentelymuodossa, laukkaa suoraan eteen uran sisäpuolella ja kokosin ihan piruettilaukkaan asti ja jumppasin siinä. Ravissa tehtiin paljon jyrkkiä väistöjä diagonaalia pitkin
Pätsi sai sen hyvin auki ma:na kun tuntuu nyt taas oikeen niellyttävältä ratsastaa.

Innolla odotan tämän päivän Emilen valmennusta ja huomenna on sitten se klinikka. Ketä teistä lukijoista on tulossa oikeen paikan päälle katsomaan? 


5 kommentarer

 1. Beundrar dina hästar och hur disciplinerad du är. Skall bli roligt och intressant att se er på Rusa i morgon.

  SvaraRadera
 2. Hei! Heppasi oli todella hieno eilisellä klinikalla Risalla :)! Mitä sinulla on sen satulan alla? Näyttäisi sellaiselta mitä itsekkin tarvitsisin Childericini alle, mutta en tiedä mistä löytäisin? Ohut lampaankarvako se oli?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) minulla on ihan tavallinen lampaankarvaromaani huovan alla, kun Zebbe saa muuten helposti hiertymiä jos ei ole lampaankarva suoraa ihoa vasten :)

   Radera
 3. Kiitos! Pikaisesta vastauksestasi! Lampaankarva näytti jotenkin "normaalia" ohuemmalta ja ennenkaikkea siksi kiinnostuin :) . Lampaankarvat ovat usein liian paksuja oman satulani alle ja tekevät näin satulasta liian kapean.

  SvaraRadera
 4. mitä kuljetussuojia käytät, entä mitä loimia kuljetuksessa? :) ja ihan mielenkiinnosta, minkä kokoisia loimia hiltonilla on? :D

  SvaraRadera