Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 19 februari 2015

Hiltonin ekat kür-treenit

Cialle kiitos kuvista tänään :)


No nyt on ensimmäinen versio ratsastettu läpi. täytyy sanoa että olin jopa vähän yllättynyt että ei tuntunut vaikeammalta! Olin tehnyt aika haastavan ohjelman ja Hilton selvisi siitä hienosti! Kuitenkin tunsin että siellä oli jotain kohtia mitä aion muuttaa ja tehdä helpommaksi, ihan vaan sen takia että haluan tehdä tämän Hiltonille mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Sen ei tarvitse vielä mennä supervaikeita kür-ohjelmia kun pikkunen ei edes ole va A-tasolla vielä debytoinut :D

Ja miettikää että tätä vapaaohjelmaa ei tarvitse esittää kuin vasta kesäkuussa aikasintaan :D eli aikaa on vielä parantaa asioita vaikka kuinka kauan!

Sarjat tulivat tosi hienosti, oli hyvät linjat, joten niitä en muuta. Muutoksia tulee raviohjelmaan avot ja sulut laitan uuteen järjestykseen, ja laukassa haluan piruetit helpompaan kohtaan. Nyt ne tuli vastalaukasta ja vaikka Hilton kyllä pystyi ne tekemään, niin tunsin että oli ehkä vähän turhan hankalaa.

Nyt korjailen vähän ohjelmaa huomiselle ja huomenna aamupvällä ratsastetaan se uudestaan läpi!

Kuvista tuli tänään vähän sinertävät kun asetukset olivat vähän hassut, korjataan huomiselle ;)


8 kommentarer

 1. Ihanaa että näytät hyvää esimerkkiä kaikille ja ratsastat kypärä päässä! Tästä täydet pointsit. :). Hilton on kyllä todella upea!

  SvaraRadera
 2. Jag har också lagt märke till att du alltid rider med hjälm på bilder :). Jätte bra! Dessutom ser det bra ut med Hilton, han e så super fin.

  SvaraRadera
 3. Hilton on kyllä upea! Joko keksit minkä musiikin otat küriin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. en vielä, tää saattaa olla pitkä prosessi :P

   Radera