Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 27 februari 2015

Wanties!

Moni on toivonut varustepostausta, että esittelisin hevoseni varusteet. Sitä odotellessa voisinkin esitellä mitä haluaisin tällä hetkellä ostaa ;) Olen kipeenä ja pakottanut itseni sohvalle koko päiväksi, jotta olisin huomenna taas kunnossa, tai ihan viimeistään sunnuntaina kun lähdetään Järvenpäähän. Joten on ollut kummasti aikaa selailla nettikauppoja..

Tässä tulisi pieni toive-lista mitä tällä hetkellä haaveilen:

Kuva lainattu täältä

-Eskadronin villaviltti 180x210cm. Minulla on tämä sama loimena, sama väri,merkki ja kaikkee joten sen takia en oikeen ole viittinyt ostaa samaa vilttiä, silti se jotenkin kiinnostaa.. varsinkin talvella kun on oikeen kylmä tommonen olis hyvä heittää vielä jonkun full-neck fleeceloimen päälle. Mutta tämä onkin sellainen täysin turha "tahdon" juttu. Voin myöntää että minulla on joku loimi-fetischi, niitä on ihan liikaa :D

Kuva lainattu täältä
- Taas loimi!! Rambon Optimo talliloimi 400g. Tämä olis varmaan tosi mukava hevoselle! Minulla on tämä original versio ja sekin on kyllä tosi hyvä. Tämä kuitenkin antaa vähän enemmän liikkuvuutta, ei varmaankaan tule yhtä helposti hankautumia loimesta, Zebbelle olis just hyvä! Ehkä ens talveks..

Kuva lainattu täältä

-Equilinen fullneck fleece, ihan vaan sen takia että tämä nykyinen samanlainen meni rikki, ja tykkään tästä loimesta joten uusi pitäisi hankkia. Näitä sai jostain tilata omilla kanttinauhoillakin, sellainen olis kiva!

kuva lainattu täältä
- Kingslandin kivat bootsit pienellä blingillä. Nämä olis kivat kisaverkkaan tai muuten edustuskäyttöön :)

Kuva lainattu täältä
- Pikeur Badira jeans. Minulla ei ole farkkuratsastushousuja ja vähän olen näitä miettinyt. olis kivaa vaihtelua "normi" housuihin :)

Kuva lainattu täältä
- Uudet treenisaappat, mitkä olenkin kyllä tilannut jo, mutta en oikeen malttais odottaa että saan ne! Saappaat ovat Amazona Sueca ja BIA-malliset, väri tuo kuvan vaaleanruskea. Jos olette missanneet niin tein Amazona Suecan kanssa ytheistyötä ja mainitsemalla minun nimeni saatte 10% alennusta saappaista. Saappaat tehdään täysin mittatilaustyönä, joten saa varmasti hyvin istuvat saappaat :)


Aika vähän loppujen lopuksi tavaraa mitä tällä hetkellä haluaisin ostaa, onneksi :P Siksi olenkin onnistunut vaan selailemaan nettikauppoja ostamatta mitään :P

Heittäkää mielellään postausideoita minulle nyt kun olen kotona ja olisi hyvin aikaa kirjoittaa! Mutta sellaisia postauksia joita voin toteuttaa kotoa käsin. Esim se omien varusteiden esittely ei oikeen onnistu noin vaan kun pitäisi saada kaikki tavarat kuvattua ja ne ovat tallissa ja autotallissa ja siihen menis kokonainen päivä joten jätetään se toiseen kertaan ;)

10 kommentarer

 1. Hevosten päivärutiinit ja ruokintapostaus ois mielenkiintoisia. :)

  SvaraRadera
 2. Kuinka monta lointa sinulla suunnilleen on yhteensä? 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja'a, sen kun tietäis.. äkkiä kun laskin päässäni niin ehkä vähän päälle 30?

   Radera
  2. Meillä 5 hepan ja 2shettiksen pienellä yksityistallilla on reilu 80 lointa xD :D

   Radera
  3. Kyllä niitä vaan menee ;)

   Radera
  4. Joo,ja kun tallinomistaja tykkää keräillä vähän,72 riimunnarua tällä hetkelläkin :D

   Radera
 3. Pakko myöntää, mulla saattaa olla myös jonnin asteen loimifetissi :D Voiko niitä ikinä olla liikaa? P.S. Tilasin juuri Horsewarea... ;)

  SvaraRadera