Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 4 februari 2015

Valmennukset jatkuu...


Zebbe on ollut ihan superhyvä ratsastaa! Vaikka tänään alkuun tuntui että en ihan saanut sitä minne halusin (pyöreäksi takajalkojen päälle) mutta Nipsun avulla saatiin se oikeen hyväksi laukassa, ratsastamalla ympyrällä siirtymisiä missä sen piti pysyä rentona ja pyöreenä kun kokosin. Sillä on välillä vähän hankala pysyä rentona kun kokoan mutta sain sen oikeen hyväksi tänään, ja tämäkin ongelma pienenee koko ajan, toivottavasti häviää pian kokonaan ;)Sitten harjoiteltiin vähän sulkuja ja ekan mokan jälkeen (kun zebbe kaatui sisäpohjetta vastaan pois takajaloilta) siirsin sulun sisällä pari kertaa käyntiin ja sen jälkeen sain tehtyä tosi hyvät sulut mistä jäi oikeen hyvä tunne :)

Hilton sai irrotella vähän lumihankeessa tänään ja huomenna jatketaan senkin kanssa treenejä :)


9 kommentarer

 1. Olisko mahdollista saada videonpätkiä tänne blogiin ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä mä laittelen niitä välillä, nyt ei vaan ollut kameramiestä mukana :)

   Radera
 2. Näin sun ja Zebben kuvia Hippos lehessä, kun mulle tuli se lehti kotiin :D

  SvaraRadera
 3. Hmm. Pitää kokeilla tuota käyntisiirtymistä ensi kerralla sulkuja tehdessä. Viime valkassa ne eivät meenanneet onnistua lainkaan, hevonen ei taipunut rungostaan vaan poikitti muuten tosi paljon. Onko sulla antaa vinkkiä, kuinka saan hevoseni taipumaan REHELLISESTI koko rungostaan? En tiedä onko hevoseni nyt vain väsynyt tai ehkä hiukan jumissa kun tuntuu, että se vain taipuu kaulasta, mutta kaatuu tai jyrää muuten lapa edellä vaan ympyrälle.... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yritä ensin vaan taivuttaa edestä, ei niin paljon sivulle, ja muista lavat edellä! Monet tekee sulut väärin, asettavat vaan meno-suuntaan ja menevät pohkeenväistöjä. Aloita vaan sillä taivutuksella :)

   Radera
 4. Hei hienot kuvat teistä Hippoksessa :)

  SvaraRadera
 5. Oisko sulla jotain hyviä neuvoja ja tehtäviä millä hevosen saisi jäämään enemmän takajaloilleen ka nousemaan edestä ryhdikkäämmäksi? Jää helposti etupainoiseksi ja ei käytä takasia.. oisin kiittollinen jos olisi jotain vinkkejä :)

  SvaraRadera