Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 7 februari 2015

Ypäjällä

Valmentajakoulutuksen viimeinen lähijakso käynnissä. Eilen saatiin olla oppilaita Hiltonin kanssa ja oli tosi hauskaa :) 
Tänään treenaan itsenäisesti ja ajattwlin vähän katsoa sarjoja ja piruetteja, miten saan ne itse toimimaan. 

Kannattaa käydä seuraamassa mun Instagramia ( Sophiab_1986 ), sinne tulee usein päivitettyä.

3 kommentarer

  1. susta ja zebbestä oli upeita kuvia hippoksessa!

    SvaraRadera
  2. Moikka! Harvemmin kommentoin blogiasi, mutta nyt tuli tunne että on pakko kiittää sua tämän blogin pitämisestä. :) Olen seurannut teitä melkein blogisi alusta asti ja saanut kirjoituksistasi paljon ahaa-elämyksiä ja lisämotivaatiota omiinkin treeneihin, siis iso KIITOS ja toivottavasti jaksat tehdä treeniselostuksia jatkossakin, onhan niistä varmasti sulle itsellesikin paljon hyötyä! :P

    Mulla olisi sulle vielä yksi pieni kysymys! Oma hevoseni on isoliikkeinen ja hidas, ja se jää helposti ns. leijumaan paikalleen ja käyttää takaosaansa liian hitaasti. Viime kuukausina olen kuitenkin valmentajieni neuvoilla saanut sen takaosaan paljon lisää sähköistä energiaa ja nopeutta, ja olen itse älynnyt sen fiiliksen, mitä hakea. Ongelmana kuitenkin on se, että varsinkin ravissa tahtia on vaikea säilyttää jyrkemmillä teillä, kuten volteilla, väistöissä ja kulmissa, ja hevonen lähtee painumaan helposti alemmas ja karkaa takaosaltaan. Suoralla uralla ja isoilla teillä saan paremman otteen hevoseen! Muistelisin, että sulla olisi ollut Hiltonin kanssa joskus samantyyppistä ongelmaa, kun sekin on liikkeeltään enemmän hidas kuin nopea? Millä lailla aloit korjaamaan tätä Hiltonin kanssa ja olisiko sulla jotain ideoita tai harjoituksia miten hevosen saisi pysymään takaosallaan ja tahdissa myös jyrkemmillä teillä? :) Jos postaustoiveita saa laittaa, niin nimenomaan hitaan ja isoliikkeisen hevosen ratsastamisesta ylipäätään olisi kiva kuulla sun treenimetodeja, kun ne selvästi ovat tuottaneet tulosta Hiltonin kanssa (se hevonen on jo nyt UPEA)!! :)

    SvaraRadera