Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 11 september 2015

Korsholms Sportryttare 20 vuotta, nyt kisataan!

Meidän pieni seura on tehnyt älyttömän paljon töitä tämän tulevan viikonlopun eteen. Itse istun johtokunnassa, ja tiedän kuinka paljon töitä tämä on vaatinut meidän seuralta. Vuoden vaihteessa aloitettiin jo tosissaan suunnittelut kohti vuoden, ja varmaan seuran, isoimpia kisoja. Joukkue-SM voiton takia meitä pyydettiin järjestämään seuraavan vuoden joukkuemestaruudet täällä Vaasassa.

Huomenna alkaa se kisaviikonloppu, jonka eteen olemme tehneet älyttömästi töitä. Toivon todellakin että näistä tulee todella hienot ja muistamisen arvoiset kisat, ja että kaikki sujuu niinkuin pitääkin :)

Viikko on ollut todella hektinen, enkä ole oikeen ehtinyt kirjoitella tänne juuri sen takia. Toivottavasti ymmärrätte ;) Nipsu kävi täällä valmentamassa meitä ma-ti, itse osallistuin valmennukseen vaan tiistaina, kun hepat vielä ajoi kotiin Helsingistä ma:na. Hilton sai tosi paljon kehuja Nipsulta, kun on edistynyt niin paljon ;) ja juuri siksi, että se oikeasti itse yrittää ja haluaa oppia! Siitä olen varmaan jo aika paljon täällä blogissa kertonut viime aikoina joten ei siitä sen enempää ;)

Hilton uudella kisa-areenan pohjalla :) kuva: Tomi Kosonen


Eilen käytiin Hiltonin kanssa vaan kävelemässä, ja tänään ratsastin sen ihan vaan hetken maneesissa. Hilton oli todella hyvän tuntuinen, joten nyt vaan toivotaan että tämä super-fiilis jatkuu vielä tämän viikonlopun yli!

Jos olette lähellä Vaasaa ja haluatte tulla kisoja seuraamaan, niin ne siis järjestetään Vaasan raviradalla (aika lailla keskustassa), huomenna kisat alkaa klo 08.00 ja loppuu 18.00. Päivän pääluokka Intermediaire 1, ratsastetaan alkaen klo 17.00 ja mun startti noin 17.30. Lauantaina kisat alkavat klo 09.00 ja loppuvat noin klo 17.00. Joukkue-SM luokat kisataan 11.00-15.00, mun startti 12.33. Sitten osallistun myös avoimeen va A luokkaan noin 15.30 :)


5 kommentarer

 1. Tsemppiä kisoihin!

  SvaraRadera
 2. Tsemppiä kisoihin! Harmi kun asun näin kaukana ois ollu mahtavaa päästä katsomaan!

  Vau toi kuva on tosi upea<3

  SvaraRadera
 3. Kirjoita postaus siitä mitä kaikkee pitää tehdä ja huomioida tuollaisia isoja kisoja järjestäessä.

  SvaraRadera
 4. Ihan uskomaton tuo kuva! Hilton näyttää niin upealta! ;)

  SvaraRadera