Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 25 januari 2016

Kuvaukset lumessa

   (Tämä postaus tehty yhteistyössä Heidi Järven ja Seppälän valokuvaamon kanssa)

Eilen pidettiin vähän hauskaa Hiltonin kanssa, kun Heidi kävi kuvaamassa meitä. Ensin käytiin metsässä ottamassa parit poseerauskuvat:

tämän postauksen kaikki kuvat: (C) Heidi Järvi
Hilton poseerasi ihan kuin ammattimalli :D

Sitten otettiin myös hienoja ratsastuskuvia isolla kentällä. Ei olla tosiaan vielä kovassa treenissä Hiltonin kanssa, vaan ollaan rauhallisesti aloitettu työn teko. Joten menin vain hetken isolla kentällä enkä halua vielä pyytää sitä liikkumaan niin isosti ja koottuna kuin mitä sitten kun ollaan normitreenissä. Kuitenkin kuvat onnistuivat mielestäni tosi hyvin kun Hilton oli aika innoissaan kun sai mennä isolla ulkokentällä :)


Tästä kuvasta tykkään todella paljon!

ja tästä!

Hiltonilla oli tässä päällä meidän uusi upea huopa Equestrian Stockholmilta. Aivan mielettömän upea huopa, ja se istui aivan täydellisesti Hiltonin selkään! (tästä huovasta tulee vielä oma postaus loppuviikosta)


Tämäkin kuva yksi ehdoton suosikki!Heidi on ihan mielettömän taitava kuvaaja, on kyllä mahtavaa että meillä on tämmöinen yhteistyö niin saan tänne blogiin upeita kuvia aina välillä :) Heidi työskentelee Seppälän valokuvaamossa Vaasassa, ja tämä postaus on tehty yhteistyössä heidän kanssaan!


10 kommentarer

 1. Aivan ihania kuvia ja upea Hilton! Se selvästi tietää miten hieno se on kun poseeraa niin ylväästi :) Uusi huopakin näyttää tosi hyvältä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hiltonin ego on kyllä kunnossa ;)

   Radera
 2. Oj va han e vacker!Lyckliga du :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja han är verkligen underbar <3

   Radera
 3. Ai että, mä niin ihailen sun jalkojen asentoa. Siis miten ne voi olla niin rentoina ja pitkinä hevosen ympärillä!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos :) Hiltonin kanssa olen tosi hyvin oppinut paremman jalka-asennon, se ei siedä yhtään puristavaa pohjetta, ja nyt minäkin osaan pitää jalat rentona vaan lähellä, puristamatta :)

   Radera
 4. Upeita kuvia, mun suosikki on tuo toka kentälläratsastuskuva!

  SvaraRadera
 5. Googlettamalla löysin takapolvien löysyys postauksen ja polvien pliistrauksesta juttua. Onko sulla antaa neuvoja miten vahvistaa takapolvia? Toinen on pikkaisen löysä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ratsastuksellisesti suosittelen ratsastamaan aina hyvällä pohjalla, tekemään paljon takaosalle vahvistavia juttuja, esim pientä jumppasarjaa, kiipeilyä, ja toki sitten oikeinpäin ratsastusta. Eläinlääkäriltä kannattaa sitten kysellä minkälainen hoito sopis hevosellesi parhaiten :)

   Radera
 6. Sama ano kun edellä polvista kirjoitti. Mutta kyseessä siis iso 5v raaka hevonen.

  SvaraRadera