Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 24 januari 2016

Töihin taas!

Jee, nyt ollaan vihdoin päästy Hiltonin kanssa tekemään vähän muutakin kuin kävelyä :P Rauhallisesti ollaan vähän aloitettu työn tekoa, ja poikaystäväni kävi eilen kuvaamassa. Valitettavasti mun kamerassa on kyllä jotain vikaa, kuvat ei oikein halua onnistua kun fokus ei nyt oikein toimi. Täytynee viedä korjattavaksi. Tässä kuitenkin pari kuvaa eilisestä, ja onnekseni meillä on tänään Heidi Järven kanssa kuvaukset, ajateltiin kuvata vähän ulkona lumessa ;)
Hilton on hienosti pyöristynyt nyt kun syö toista heinää ja sitä greenlinea myös :) vielä sais tulla vähän massaa lisää, mutta se on kyllä äkkiä pyöristynyt! Kuukausi sitten se oli vielä todella kuivan näköinen.4 kommentarer

 1. Moikka, hilton on kyllä upea. Teidän menoa jo monta vuotta olen seuraillut. Nyt tulikin sellainen mieleen että voisitko tehdä postauksen siitä kuinka olet aikoinasi kun heposet ovat olleet nuoria niin aloittanut vahvistamaan niitä? Mitä reeni vinkkejä siihen annat. Erityisesti takapään. Sinulla kun on varmasti hyviä ideoita. :) jos olet jo tehnyt postauksen tai samantyylinen niin voisitko linkittää. Sinun treenivinkit ovat olleet hyviä niin sillä tämäkin kiinnostaa erityisesti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Yritän väsätä jonkun sellaisen postauksen :) avainsana kuitenkin tehdä mahdolissimman monipuolista treeniä, ja aina katsoa että hevonen käyttää sitä takapäätä oikealla tavalla :)

   Radera
 2. olis kiva saada enemmä videoita! kun tuntuu olevan niin kuvapainotteista, josta näkee vain sadasosa sekunnin... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mun kamera on tosiaan rikki ja yritettiin videoida tuona iltana mutta se ei tarkentanut ollenkaan :/ yritän korjata kameran mahd pian että saatte nähdä vähän videopätkiä myös :) la& su mulla on kameramies mukana kun ratsastan keisarinmäellä niin jos siellä sais videoitua!

   Radera