Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 9 januari 2016

Equestrian Stockholm

Oi mä olen niin innoissani tästä uudesta yhteistyöstä! Kyseessä ruotsalainen Equestrian Stockholm, joka tekee ihan älyttömän hienoja varusteita sekä hevoselle että ratsastajalle! Ajattelin antaa teille pienen sneak peak:in tuotteista, teen paremmat postaukset sitten kun olen päässyt käyttämään varusteita niin osaan kertoa myös vähän istuvuudesta jne enemmän ;)Oli mahtava yllätys kun postissa saapui kaksi todella upeaa kouluhuopaa, yksi musta, ja yksi valkoinen kisahuopa. Näitten lisäksi sain mustan korvahupun (joka tulee olemaan Hiltonille ihan bueno), parit ratsastussukat ja pannat itselleni :)

En ole vielä raaskinut viedä huopia tallille, mutta kunhan saatais nyt vähän lunta niin pakko ottaa kuvaukset tuon upean mustan huovan kanssa! Sopii varmasti Hiltonille todella hyvin! Valkoisen huovan säästän sitten toki kisoihin ;) Huovat tuntuvat ja näyttävät todella laadukkailta, joten innolla odotan että pääsen kokeilemaan niitä miltä tuntuu ja näyttää sitten myös hevosen selässä!


Kannattaa käydä tutustumassa niitten kotisivuilla, suomalainen sivusto on tulossa! Mutta sen aikaa voi ihailla niitten tuotteita ainakin kuvien kautta ;)

(Tämä postaus tehty yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa!


6 kommentarer

 1. Oih, on kyllä upean näköisiä huopia! ;)

  SvaraRadera
 2. Tein Hiltonista iMoviella videon niin voisin lähettää sen sulle sähkärillä jos haluut? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. JOO!! Tottakai :) soffi1986@hotmail.com kiitos jo etukäteen!

   Radera
  2. Sen saa siis julkasta täällä blogissa ja silleen ;)

   Radera
  3. Ja tein sen siis kappaleeseen Hall of fame, kun ne sanat sopii Hiltoniin ;D

   Radera