Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 20 augusti 2016

Epäonnen viikko

Tällä viikolla on kyllä ollut epäonni mukana.. Tiistaina Pixulle tuli ähky, mikä onneksi lähti äkkiä! Sillä oli lievä kaasuähky, tod.näköisemmin syönyt jotain huonoa tarhassa. Sen takia olen sitten käynyt kävelyttämässä sitä monta kertaa päivässä ja yöunet jäänyt vähälle.
Keskiviikkona kun piti aamulla Hilton ratsastaa, huomasin että mun selkä on ihan rampa. Omin jo edellisviikonloppuna huomannut että on vähän kipeä mutta nyt oli mennyt todella pahaksi. Pystyin jotenkuten menemään kevyttä ravia mutta selkä meni vaan kipeämmäksi koko ajan, ja laukassa en voinut lainkaan istua alas. Joten ne ratsastukset jäi vähän lyhkäsiks :p
Nyt selkä on ollut aika kipeä sen jälkeen, torstaina en vielä voinut ratsastaa mutta eilen pystyin jo menemään. Nyt täytyy kyllä huoltaa selkä kuntoon!! 
Pixun ähkykin meni ohi mutta liikutan varovaisesti vielä tämän viikon loppuun. 
Maanantaina psin ratsastamaan Pixulla sen loman jälkeen, ja se oli parempi kuin koskaan! Pätsi oli käynyt hieromassa sen pari viikkoa sitten ja löysi syyn siihen sen pään heittämiseen ja siihen miks sen on ollut melk mahdotonta taipua oikealle silloin alkuun; sillä oli niska oikealta puolelta ihan jumissa, vanhasta vammasta johtuen. Se on todennäköisesti saanut joskus vetopaniikin kun ollut kiinni ja vetänyt lujaa taakse ja siinähän riimu saa aikaiseksi aika kivan vamman niskaan.. 
Mutta ei onneks ole mitään mitä ei voi hoitaa pois, pitää vaan hieroa auki ja nytkin kun se saa lihaksia kaulaan enemmänniin jaksaa kantaa eikä "nojaa" niskan varassa. 
Mä nyt yritän hoitaa mun selän myös kuntoonjotta pääsen kunnolla treenaamaan taas :)

1 kommentar

  1. Hei, saako olla utelias, että miten zebben myynti on edennyt, onko ollut kiinnostusta? Sinällään tietenkin harmi myynti, upea hevonen. Mutta tottakai hyvä jos pääsee näyttämään vielä "kyntensä". Ja itä-suomesta terveisiä, saa joskus ruotsiksi kirjoittaa. Krrtaus tekee hyvää.

    SvaraRadera