Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 11 augusti 2016

Equestrian Stockholmin ihanat huovatMä olen niin rakastunut Equestrian Stockholmin tuotteisiin! Tätä upeaa ruskeaa huopaa en ole vielä edes raaskinut käyttää, vaan odotan jotain hyvää hetkeä vielä ;) tummansinisen setin kokeilin jo Hiltonille ja se sopi kyllä sille todella hyvin! Uskon että tämä ruskea setti sopisi Pixulle tosi hyvin ;)
Näissä ei laatu kyllä petä koskaan, todella yleelliset, elegantit, ja ennen kaikkea kestävät! Muoto säilyy hyvin vaikka nämä peseekin (minulla on tämä sama huopa myös valkoisena ja sen pesen melkein joka kisan jälkeen ja vieläkin se on aivan kuin uusi!)

Hilton tyylikkäänä tummansinisessä huovassa ja pinteleissä!
Näissä on hienot kanttinauhat, tähänkin sopisi sekä ruskeat että beiget pintelit ;)Huopa maksaa 81 euroa, sen voi ostaa täältä, ja pintelit maksavat 58 euroa, ja ne voi ostaa täältä :)


Pinteleissä on myös tämä ihana yleellinen logo, tyylikäs, ja hieno! Tarrat ovat vahvat, joten hyvin pysyvät pintelit kiinni!(Tämä postaus on tehty yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa)6 kommentarer

 1. Tätä kyseistä huopaa oonkin jo pidemmän aikaa kuolannut joko tummansinisenä ja beigenä omalle hevoselle. Ehkä se aina toimiva ja niin tyylikäs tummansininen päätyy vielä joku päivä meidän kymmenien huopien joukkoon. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo voin kyllä todella lämpimästi suositella!Nämä ovat myös niin sairaan hienot :P ja tummansininen käy aina, mullakin on aika monta eri tummansinistä huopaa :D se on vaan niin hyvä väri ;)

   Radera
 2. Mulla on harmaa huopa pinkillä kantilla ja se on vieläkin pussissa, en raaski käyttää sitä vaikka oon ostanut sen 4kk sitten :D Se on vaan niin nätti että pitäisi melkein kehystää ja ripustaa sisälle tauluksi!

  SvaraRadera
 3. Nää on tosi hienoja. Ehkä joskus vielä raaskin ostaa tulevalle omalle hevoselle. Siihen saattaa mennä vain tovi, että sopiva hevonen löytyy

  SvaraRadera
 4. On ne kyllä hienon näkösiä! <3 Tuli muuten mieleen, miten ehdit vielä lenkkeillä, käydä salilla ja opiskella kun sulla on niin monta hevostakin ratsastettavana? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. hyvin ehtii :D mähän en siis opiskele enää, vaan olen valmistunut joulukuussa 2014 oikeustieteen maisteriksi ja olen nyt käräjäoikeudessa juristina töissä(tai käräjänotaarina). käyn usein aamulla ennen töitä lenkillä, sitten illat menee tallilla, hyvin ehtii 3-4 hevosta ratsastaa, ja sitten yritän pitää tiistait ja torstait tallista vapaina, silloin yritän käydä sitten salilla töitten jälkeen :) ja viikonloput yritän ottaa sitten rennommin jos ei ole kisoja tiedossa :)

   Radera