Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 augusti 2016

Treenit taas käynnissä!

Vihdoin ollaan päästy Pixun kanssa taas treenaamaan, viikon loma pitkittyi sitten kahden viikon lomaan sen ähkyn takia.. Onneksi se nyt ei ollut niin paha mutta en sitten uskaltanut muuta kuin kevyeesti juoksuttaa viime viikon.
Nyt olen sitten käynyt ratsastamassa ti&ke, ja hyvin on mennyt. Ti:na se jännitti aika paljon kun menin harjoitusravissa, vähän vanhoja ongelmia tuli taas takaisin, mutta sain ne sitten aika nopeasti pois. En sitten tiistaina tehnyt muuta kun yritin saada sen avuille, suoraksi ja kantamaan kaikissa askellajeissa.
Eilen sitten tehtiin vähän enemmän, ja monet asiat sujuikin jo paremmin mitä ennen lomaa! Väistöit rupeavat olemaan jo sellaiset että kehtais näyttää radalla, saan pohkeet paljo paremmin läpi ja pixukin tajuaa enemmän mitä pyydän. 
Eilen mentiin myös ekaa kertaa 3 kierrosta vastalaukkaa ympäri maneesin, ilman että rikkoi! Se käyttää itseään älyttömän hyvin tässä, näki peilistä kuinka se oikeen istuu sisätakajalalla syvälle alle ja oikeen ponnistaa etuosan ylös! Superhyvää voimistelua ja vahvistamista!! 
Hiltonin kanssa saan nyt pari viikkoa eteenpäin apua Jasminilta joka tuli pariksi viikoksi Vaasaan. Tarvitsen vähän uutta intoa sen kanssa, ja vähän uusia ideoita niin tämä toivon mukaan antaisi vähän uutta potkua meille. Olen niin kyllästynyt menemään vaan itsekseni koko ajan kun ei siinä pääse eteenpäin ja tuntuu että me ollaan nyt vähän jämähdetty paikoilleen enkä keksi uusia tapoja ratkaista ongelmia. 

5 kommentarer

 1. Postaukseen kuulumaton kommentti, mutta sullahan on mattesin kouluvyö niin minkä pitusena se on sulla? Kuinka pitkiä sulla normi vyöt ilman lampaankarvaa, kun mietin omalle hevoselle mattesin tilausta, mutta en tiedä minkä mittainen pitäisi tilata. Kiitos suuresti, jos vastaat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hiltonilla on 65cm ja Pixulla(&zebbellä) on 55cm 😊, mutta luulen että satulan vastinhihnoillakin on väliä, et mikä pituus kannattaa ottaa, ei vaan hevosen koko. Mulla oli normi nahkainen vyö saman pituinen että ottaisin suurinpiirtein saman kuin "normivyön" 😊

   Radera
  2. Meidän satulassa suurinpiirtein samanmittaiset vastinhihnat kuin siskoni hepan childericissä ja tällä hetkellä meillä 70cm nahkainen satulavyö. Ja kaikilla sivuilla jotka mattesin vyötä myy suositellaan ottamaan vähän pidempi, kuin ilman lampaankarvaa niin oli pakko kysyä meneekö se noin. Kiitos siis vastauksesta! :)

   -sama anonyymi

   Radera
 2. Kiva kuulla, että Pixu on taas kunnossa ja olet päässyt treenailemaan sillä.
  Kuulostaa tosi hyvältä tuo sen kehittyminen.
  Miten oma selkäsi jaksaa?
  Hyvä että saat apua Hiltonin kanssa. Tiedän kuinka syö motivaatioita kun yrittää itse ratkoa ongelmakohtia, eikä vaan onnistu löytämään oikeaa keinoa asian ratkaisemiseksi. Saat varmasti nyt taas uutta intoa saadessasi Jasminin kentän laidalle antamaan vinkkejä.
  Osallistutko tulevana lauantaina Hiltonin kanssa Tuomarinkylän kisoihin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Selkä onnyt vähänparempi taas, pitää nyt vaan yrittää päästä jumppaamaan säännöllisesti :) nyt on kyllä taas saanut paljon hyviä vinkkejä Hiltonin kanssa, joten tämä oli kyllä eritttäin hyvä idea! Pixun kanssa onkin sitten Nipsun valmennukset nyt ke&to eli paljon hyödyllistä valmennusta taas, juuri mitä mä olen kaivannutkin! En lähde tuomarinkylän kisoihin,tuntuu että ei ole ideaa kisata ennenkun saadaan vähän paremmin apua kotona, jame lähdetään vlopun yli Tallinnaan, hakemaan meille uusi "vauva" (kissanpentu) ❤️

   Radera